Udskriv

Tomatsauce

Ingredienser

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 1 squash
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk timian
  • 2 dåser af 450ml purerede (eller hakkede) tomater
  • 70 g tomatpure
  • Smages til med salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint (brug evt. en minihakker)
  • Steg løgene hvide og glasagtige i olivenolie i en gryde
  • Hak peberfrugt fint (brug evt. en minihakker) og riv squash på et rive jern
  • Steg grøntsagerne sammen med løg og krydderier
  • Tilsæt hakkede tomat og tomatpure og lad det koge op
  • Smag til med salt og peber og lad det simre så længe der er tid til