Udskriv

Quinoapizza

Antal 2 quinoapizzaer

Ingredienser

Quinoa pizzabund:

  • 200 g kogt, hvid quinoakerner
  • 2 dl vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt

Pizza topping:

  • tomat sauce
  • 1 bøf mozzarella ost
  • 8 stykker parmaskinke
  • frisk timian

Sådan gør du

Quinoa pizzabund:

  • Kog quinoa som anført på pakken
  • Blend quinoa med vand, olivenolie og salt til en fuldstændig ensartet konsistens
  • Fordel halvdelen af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og forbag pizzabunden ved 220 graders varme (alm. ovn) i ca. 15min

Pizza topping:

  • Tag pizzabunden ud af ovnen og fordel et tyndt lag tomatsauce over pizzaen. 
  • Drys med ost og parmaskinke
  • Bag pizzaen yderligere 30min eller til den er blevet sprød i kanterne
  • Drys med frisk timian