Udskriv

Vegetarisk rød karry

Antal 4 personer

Ingredienser

Red curry:

  • 2 spsk. sesamolie (eller neutral olie)
  • 2-4 tsk. rød karrypasta
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1/2 tsk. gurkemeje
  • 5 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 1/2 friskt spidskål
  • 2 dåser kokosmælk
  • 0,5 L vand
  • 2 dl røde linser
  • en grøntsags boullion terning
  • smages til med salt
  • Serveres med ris

Sådan gør du

  • Hak forårsløg og svits krydderierne sammen med løg, olie og karrypasta
  • Skær gulerødder i skiver og spidskål i fine strimler og svits grøntsagerne i gryden et par minutter
  • Tilsæt kokosmælk, vand og boullionterning og lad det koge langsomt op
  • Tilsæt linser og lad det simre under låg i ca. 30min eller til linserne er blevet bløde
  • Smag til med salt 
  • Server din red curry med ris, og f.eks koriander og cashewnødder