Udskriv

Quinoa madpandekager med spinat

Antal 6 madpandekager
Forfatter Maria Vestergaard

Ingredienser

Til ca. 6 quinoa madpandekager:

  • 2 æg
  • 2 dl skummet mælk
  • 50 g fuldkorns hvedemel spelt-, grahams- eller almindelig hvedemel kan også bruges
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 100 g kogt quinoa gerne afkølet
  • en håndfuld frisk spinat ca. 50g

Forslag til fyld:

  • røget laks
  • frisk spinat
  • dild
  • revet agurk
  • avokado
  • radisser
  • havsalt
  • evt. en anelse chili flager

Sådan gør du

  • Kog quinoa som anført på pakken (gerne med en smule salt)
  • Pisk æg og mælk til det skummer
  • Bland mel og salt sammen og hæld det i æggemassen
  • Kør quinoa og frisk spinat et par minutter i en minihakker eller foodprocessor. Dette kan godt udelades hvis spinaten hakkes fint i hånden
  • Bland spinat og quinoakernerne i pandekagedejen
  • Steg dem på en pande med smør og server med dit yndlings fyld