Vores lille hemmelighed..

Det er egentlig en smule mærkeligt at skrive dette indlæg. Nok fordi jeg synes, at det er sådan en kæmpe stor, men også meget privat ting, at jeg aldrig helt kan finde ud af, hvornår det rigtige tidspunkt er.

  

Vores lille bitte kærligheds baby

..men nu er maven snart så stor, at det ikke kun kan være mit hjemmebag, der fylder i den. Derfor må tiden også være kommet til, at i selvfølgelig også, skal høre den glædelige nyhed. Vi venter en lille bitte “blop” til efteråret. Kaldenavnet hader B, men det er nu engang det der falder mig mest naturligt, at kalde den lille spire, som vokser inden i mig.

Vi er utrolig glade, lykkelige og beærede over, at vi endnu engang skal prøve at være forældre, og glæder os helt vildt meget til, at se vores lille familie vokse. Lige nu er det dog stadig en voldsom kvalme og daglige opkastninger, der præger hverdagen og de lykkelige omstændigheder. Det er faktisk også derfor, at der de seneste fire måneder, har været så stille på mine sociale medier. Det er bare hamrende svært, at være madblogger, og så samtidig kaste op hele tiden. Noget jeg måske skulle have tænkt over, inden jeg valgte, hvad jeg ville skrive om, her på bloggen.

Faktisk skete der det fuldstændige samme, dengang jeg blev gravid med spiloppen. Jeg trak mig fra alle sociale sammenkomster, kunne ikke deltage i noget undervisning, og fik kvalme bare jeg kiggede på mine egne billeder på instagram. Scenariet er fuldstændig det samme denne gang, og jeg krydser simpelthen fingre, arme, ben og fødder for, at opkastningerne snart vil aftage, så jeg igen kan få glæden ved at blogge, lave mad, og bare være til, tilbage igen.

Når det kommer til spiloppen, så er hun bare blevet så stor, dygtig og god. Hun nusser mig på ryggen, og siger “mor syg”, når jeg ikke kan holde maden i mig, og må lægge mig på knæ foran toilettet. Hun henter også rugbrød i køkkenet, når min mave endnu engang skal fyldes op, for at holde kvalmen nede – hvilket sker 100 gange om dagen. Jeg må bare absolut ikke føle sult, så skal jeg kaste op, igen.

Hun er også blevet utrolig interesseret i min mave, den lille spilopmager, og siger “baaaby” hver gang hun ser den, eller rører ved den. Det samme gør hun dog også med hendes egen og B’s mave, hvilket egentlig tydeligt viser, at hun absolut ikke forstår, at der snart kommer en ny beboer hjemme hos os. Vi er dog ikke i tvivl om, at hun bliver verdens skønneste storesøster, og vi glæder os helt enormt meget til, at se vores familie vokse sig større.

4 kommentarer til “Vores lille hemmelighed..”

  1. Det er fantastisk, Maria! Håber, at du snart bliver fri for kvalmen. Heldige lille unge, der bliver født ind i jeres familie.

  2. Til lykke til Dig o din Familie med den lykkelige o glade nyhed. God Påske o de bedste hilsener Hanne G.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.