Vores jule- og nytårsplaner

Indlægget indeholder reklame
Clothing by ROS  Buksedragt Clothing by ROS
{Velur buksedragt fra Clothing by ROS}

Hvor har jeg bare glædet mig til juleaften. Måske endda lige så meget som spiloppen har gjort det.

Igen i år skal vi holde hjemme hos min mor i selskab med min lillesøster og mormor. Det bliver en anelse mærkeligt, fordi det i år bliver sidste gang, at jeg skal holde det “hjemme”. Næste år er vi jo flyttet i vores nye nybygget hus, og vil selv stå for festlighederne d. 24. Til den tid har vi planlagt, at invitere hele B’s kæmpe familie, foruden min egen. Det bliver enormt hyggeligt, og jeg glæder mig allerede, men det bliver nu også skønt, at have en sidste jul i ro og mag. Med trygge og vante omgivelser og ikke mindst en del færre mennesker.

Clothing by ROS  Clothing by ROS
{Enza nederdel og Sqaurie bluse fra Clothing by ROS}

Den søde juletid

I juledagene går turen ellers rundt til de forskellige bedsteforældre. Da mine forældre er skilt, og jeg i øvrigt også har nogle mostre og kusiner, der skal siges god jul til, så plejer vi at køre det meste af Sjælland rundt disse dage. D. 24. har vi også tit en tradition om at mødes med to af mine ældste og kæreste barndomsveninder. Det er smadder hyggeligt, og sommetider tropper vores respektive mødre også op til veninde-jule-hygge. Det er planen igen i år.

Når den søde juletid er blevet fejret så drager vi atter mod Odense igen. Her har jeg en veninde fra medicinstudiet, der altid holder fødselsdag d. 29. december, så det er i de snart 5år, jeg har kendt hende, også blevet en fast tradition. Sidst men ikke mindst slutter vi året af på alle bedste manér med god mad og godt selskab til Nytår.

Clothing by ROS  Clothing by ROS
{Bellie nederdel og sqaurie bluse fra Clothing by ROS

Nytårs aften med børn og gode venner

Sidste år valgte vi at sige pænt “nej tak” til alle de pæne invitationer vi fik til nytårs aften. Alle sammen var gode fester, men ikke ligefrem nogle, hvor man kan slæbe vores to små krudtugler med til. Det kan sommetider være en ulempe, når der stadig er mange af ens venner, som endnu ikke har fået børn.

I år bliver dog ganske anderledes, da vi skal ses med et vennepar, der også har jævnaldrende børn ligesom os. Jonas, er lidt af en madnørd ligesom jeg selv, så vi har planlagt at stå for den helt store nytårsmenu, imens B og Sarah tager sig af alt det praktiske. Jeg kunne forestille mig, at de kommer til at løbe efter os med en karklud, for de har virkelig en fælles interesse i rengøring. Haha! Det er noget jeg stadig arbejder på. Jeg er virkelig et rode hovede.

Jeg håber i får en rigtig dejlig juleaften, juleferie og ikke mindst nytår <3

Det fine tøj er modtaget i gave fra Clothing by Ros. En ny opstartet virksomhed, hvor alle items er nøje udvalgt og købt hjem fra Paris. Jeg selv lever nærmest i deres forskellige kjoler for tiden. Det er simpelthen så behageligt samtidig med at man ligner en mio i det. Måske det er noget til julefesterne eller nytårsaften for jer også?

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *