Sponsoreret af JUST EAT

  
{China Wok House i Odense laver de bedste chinabokse}

Når det kommer til mad, så kender i kære læsere mig ret godt efterhånden, vil jeg mene. I ved, hvor højt jeg elsker at stå i køkkenet, men også hvor skønt jeg synes det er, at få serveret et måltid varmt mad til døren. Vi ELSKER takeaway herhjemme, alle mand, og jeg synes derfor, at det er mere end herligt, at JUST EAT vil hylde hverdagens take-away helte i et award show, “Danish Take Away Awards”.

Jeg ved simpelthen ikke hvad vi skulle gøre, uden vores månedlige sushi, chinabokse, burgere og selvfølgelig pizza. Især her i slutningen af min graviditet, har vi fået leveret mad til døren, men også hentet det af og til, og kørt i skoven, parken eller på legepladsen, med takeaway i hånden.

Vind 500kr til JUST EAT

Hvis i ligesom os herhjemme elsker take away, så synes jeg, at i skal stemme på jeres favorit take away sted lige her: DANISH TAKE AWAY AWARDS, samt skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvem i har valgt at stemme på. Så deltager i nemlig i konkurrencen om 500kr til JUST EAT!

(OBS: husk også at skriv jeres mail i kommentaren, så jeg kan kontakte jer)

Ved blot at afgive jeres stemme deltagere i yderligere i konkurrencen om et gavekort på 1000kr til JUSTEAT!

  
{Min mand mener, at Bolbro Grill og Pizza laver den bedste “mande-pizza” – den i højre hjørne, som er med ekstra kød og ost}

  
{Vi er absolut blæst bagover af Maurtiz’ burgere og tilhørende fritter}

  
{Kun min mand kan finde på at bestille bøffer og bearnaise som takeaway, og her gør Sezer Steak House det fremragende}

Vores top 5 over take away steder i Odense

Særligt min mand er en rutineret take away spiser, og han gør en dyd ud af, at finde de allerbedste. Derfor satte vi os for den (hårde) udfordring, at finde vores yndlings restauranter indenfor kategorierne: “Kinesisk”, “Tømmermænds pizza”, “burger og bøf og bearnaise”. Måske i ret hurtigt lægger mærke til, hvem der (især) har valgt netop disse kategorier 😉

Kinesisk: China Wok House har jeg spist ufattelig mange gange fra – dengang jeg som 21-årig flyttede til Odense og begyndte på medicinstudiet. Særligt hjem fra byen, var de mine favoritter. Som årene er gået og byturene blevet mindre, så nyder jeg stadig deres mad i ny og næ, blot i selskab med min familie herhjemme.

Tømmermænds pizza: Dette er i særdeleshed min mands favoritkategori, og hvis der er et felt der er blevet gennemtestet, så er det snaskede tømmermændspizza. Her er han ikke i tvivl om, at Bolbro Grill og Pizza laver den bedste deep pan pizza med en masse ost og kød.

Burger: Mauritz laver simpelthen nogle fantastiske burgere med kvalitets oksekød, og efter vi er blevet forældre og besøger selve restauranten en smule mindre, så er vi virkelig blevet glade for deres takeaway mad.

Bøf og bearnaise: Som tidligere nævnt er det vitterlig kun min mand, der kan finde på at bestille sådan slags mad som takeaway (tror jeg), men ikke destomindre så smager det fantastisk fra Sezer Steak House. Og jeg klager absolut ikke over hans valg!

 

Følg mig rundt