..sådan føltes det ihvertfald!

image

Jeg er stadig hel høj efter dagen igår. Min kæreste blev færdig udannet, og endelig kunne flere måneders hårdt arbejde, slid og slæb blive fejret. Og her mener jeg ikke bare B’s flotte eksamen, men også hele familiens store bedrift. For det kræver virkelig samarbejde, logistik, planlægning, og en stor mængde hårdt arbejde, når både fuldtidsstudier, blogging, vagter på sygehuset og tiden med spiloppen skal gå op i én højere enhed. Puha!

De sidste par dage har jeg forberedt og planlagt til dagen idag, så det hele ikke skulle vælte ned over mig på selve dagen. Egentlig er det en ny opstået egenskab ved mig, da jeg førhen altid har været den, der har lavet mine ting i aller sidste øjeblik. Hvis en matematikaflevering i gymnasiet skulle afleveres mandag morgen kl. 8:00, så sad jeg søndag nat og løste ligninger! Det må være spiloppen, og dét at være blevet mor, der har smittet af på mit planlægningsgen, for nu præsterer jeg det til UG og slange!

Så der stod jeg, mandag, tirsdag og onsdag, og bagte pizzasnegle, butterdejssnacks, blåbærmuffins, bananmuffins, italiensk madbrød, græske oksekødsspyd, marinerede kyllingelår og alt det andet, jeg kunne forberede bare en lille smule, så jeg bare kunne drikke champagne og nyde at det hele var overstået på selve dagen.

image image image image

Flere af opskrifterne vil jeg dele på Bahne’s blog i næste måned, og ellers kan i her finde opskrifter på bananmuffins, butterdejssnacksog græske oksekødsspyd.

Det var i sandheden en dejlig dag. Vi havde planlagt dagen som et “åbenthus-arrangement”, så folk kunne komme og gå som de havde lyst. Det betød at lejligheden var fyldt fra kl. 14:00-00.00, hvor de sidste drog mod toget hjem til Kbh.

Her til morgen havde både B og jeg en voldsom champagne-hovedpine, og i sekundet spilloppen vågnede kl. 06:30, så blev soveværelset ramt af det vi kalder “den kolde krig”, – det vil sige, hvem står op med barnet!? Krigen plejer at udspille sig i de få weekender, hvor vi begge ikke skal noget, og derfor i princippet har muligheden for at sove længe. Lige netop dét skete i morges, da vi dagen idag absolut ikke har én eneste planlagt aftale af nå. B viste sig at være verdens bedste kæreste, og stod op med spilloppen, gjorde hende klar, og afleverede hende i vuggestue. Mere husker jeg ikke før, at jeg vågner ved at der står brunch og endnu et glas champagne på bordet kl. 10.30. JEG SOV TIL KL. 10:30!

Vi er ovenud lykkelige, og nu vil jeg slukke computeren og hente spilooppen hjem, så vi kan tilbringe hele eftermiddagen sammen.

image

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.