Velkommen!

Velkommen kære læsere.

image  image

Jeg har glædet mig til denne dag, i hvad der føles som evigheder. Det ser måske ikke ud af meget, men der ligger tonsvis af arbejde, søvnløse nætter og hårdt tjente penge bag denne blog, og jeg håber så inderligt, at i kan lide udfaldet. Jeg er faktisk bare i bund og grund vildt taknemmelig over, at i har fundet jeres vej herind. Klik endelig lidt rundt, og find ud af, at det hele er blevet langt mere brugervenligt, hyggeligt, funktionelt og med et enkelt og æstetisk udseende.

I sommers fandt jeg pludselig mig selv stå ved en skillevej. Skal min blog være en fritidshobby, eller vil jeg virkelig lægge den rigtige og værdige indsats i dette projekt? Jeg valgte det sidste. Mit følgerskab vokser hver eneste dag, og jeg elsker at have kontakten med jer derude. Det er en underlig følelse, da det jo er et forhold, der er baseret på én envejs kommunikation, men alligevel føler jeg, at jeg har over 25.000 veninder derude et sted, der klikker over 100.000 gange på mine indlæg hver eneste måned. For ja, det er så mange forskellige kvinder (og måske en lille håndfuld mænd), som læser med, og tusind tak for det, for det er jo netop grunden til, at jeg kan blogge!

At drive en blog er et kæmpe arbejde, og især inden for det sidste halve år, hvor jeg er begyndt at bogføre, lave regnskab, svare på mails og ikke mindst opdatere min blog og sociale medier hver eneste dag. Det er langt fra en guldgrube, og jeg kunne tjene langt flere penge ved, f.eks. at placere mine arbejdstimer på hospitalet. I den sammenhæng håber jeg virkelig også, at i fortsat vil tage rigtig godt imod mine sponsorerede indlæg herinde på bloggen. Som i kan se, så er her nemlig ikke længere nogle reklamer eller videoer, som ødelægger den hyggelige stemning, jeg gerne vil udvise på mediet. Mine indtægter kommer derfor udelukkende gennem sponsorerede indlæg, som er en nødvendighed for, at hele denne blog kan findes, opdateres og udvikle sig. Jeg vil selvfølgelig gøre alt for, at også de indlæg bliver interessante og hyggelige at læse, også selvom de er sponsorerede.

Jeg har allerede fortalt i et tidligere indlæg, at jeg i sommers opsagde min kontrakt med Bloggers Delight. Jeg føler stadig, at det er det helt rigtige valg for mig, også selvom jeg til hver en tid, vil anbefale dette netværk til andre.

Planen har hele tiden været, at jeg skulle ”ligge selv” uden tilknytning til et netværk, men jeg har faktisk alligevel valgt, at indgå et samarbejde med et helt andet bloggernetværk. Buzzanova hedder det, og jeg finder mig allerede rigtig godt tilrette hos dem. De imødekommer den frihed jeg ønsker, både i forhold til bloggens udseende, men også i forhold til de samarbejder jeg gerne vil lave i fremtiden. Dette kommer egentlig ikke til at have nogen betydning for jer læsere, blot at i forhåbentlig kan følge en endnu mere passioneret og iderig blogger på dette medie.

Endnu engang velkommen til. Jeg håber, at vi kan få nogle rigtige hyggelige stunder sammen herinde på bloggen! <3

Ps ude i højre side kan i tilmelde jer mit nyhedsbrev, og ellers kan i også finde mig på –
Instagram: mariavestergaard.dk
Facebook: Maria Vestergaard
Snapchat: mariavest.blog

20 kommentarer til “Velkommen!”

 1. Den er blevet SÅ fin 🙂

  Men når man er ude på hovedsiden, så fylder headeren ret meget så man ikke får hele billedet at se uden at skulle schrolle ned – den fylder næsten 1/3 af billedet. Måske jeg er den eneste med det problem, men det er synd når det er så fine billeder.

 2. Kære Maria.
  Tillykke med den fine nye blog!
  Jeg er selv medicinstuderende og (enlig) mor til en krudtugle på halvandet år, så jeg kan kende mig selv i mange af dine skriverier, og jeg finder din blog meget inspirerende. Jeg glæder mig til at følge med fremover 🙂

 3. Så fin ny blog sødeste! Håber at dit nye samarbejde bliver godt, og at du og din lille familie har det dejligt <3

 4. Kære Maria.
  Super Flot din nye blog er. Har fulgt din “gamle” blog og dine fantastiske opskrifter, og altid flotte billeder der følger med.
  Glæder mig til at følge med her på dit nye design. For selvom jeg tilhøre en af dine ældre læsere, så kan jeg bruge så meget af hvad du viser her.
  Ønsker dig alt det bedste fremover.

  De bedste hilsener Hanne G.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.