Vegetarisk hverdagsmad på 10min med Simple Feast

Reklame for Simple Feast
Simple Feast Simple Feast vegetarisk
Få 25% rabat med koden “MARIA25” på dit køb hos Simple Feast. Koden gælder 30 dage.

Bæredygtige og økologiske måltidskasser

Min familie og jeg har nu testet Simple Feast i fire uger, og jeg tør derfor godt, at begynde dette indlæg med ordet “wow! Jeg skulle selvfølgelig lige teste deres økologiske måltidskasser af, før jeg anbefalede det til jer, men de lever i særdeleshed op til det de lover. Maden er hamrende lækker, nytænkende, frisk og tusindvis af andre gode adjektiver. Jeg er simpelthen blevet så inspireret af de dygtige kokke, der laver maden, og som bliver leveret til min hoveddør, at de resterende fire dage i ugens løb hvor vi ikke får aftensmad fra Simple Feast, der har jeg lavet så meget nyt, anderledes og bedre mad.

Simple Feast måltidskasser  Måltidskasser Simple Feast

..Tænk at man kan få grøntsager til at smage så godt!

SimpleFeast  Simple Feast vegansk

Vegetariske eller veganske måltidskasser

Man bestemmer sådan set selv, og vi valgte den vegetariske, da det umiddelbart matcher vores familie bedst. I forvejen er vores spilopmager på snart tre år, vant til at smage lidt af hvert, så det var absolut ikke et problem at vi i de tre dage i ugens løb til aftensmad, ikke spiste kød. Der er dog virkelig langt fra Simple Feast til pasta og røde pølser, så måske ville nogle børn være mere udfordrede. Jeg kunne ihvertfald allerede godt forestille mig en lillebror, der hvis han fortsætter sin skeptisk overfor nye smagsoplevelser, ville blive sat på en prøve. Eller også bliver han ligeså madglad som sin storesøster. Man har vel lov at håbe!

Rabatkode der giver 25% i 30 dage: “MARIA25”

Simple Feast hverdags mad  Simple Feast 10 min

De bedste ting ved Simple Feast

Jeg synes jeg har så meget at skulle have sagt om dette geniale koncept, fordi jeg oprigtigt er blæst omkuld af begejstring, så nu vælger jeg altså som den naturvidenskabsmand (kvinde!) jeg er, at skitsere det ned i punktform.

  • Det er bæredygtigt. Maden bliver leveret i nedbrydelig emballage
  • Maden tager MAX 10min at lave. Den bliver leveret stort set færdiglavet, og skal blot steges og anrettes.
  • Ingen dyr har lidt i processen
  • Det er sundt og indeholder både planteprotein, kulhydrat, fedt, kostfibre og mikronæringsstoffer, som vi har brug for
  • Råvarerne er sæsonpræget hvilket gør, at de smager bedre og vejen fra jord til bord er kortere
  • Maden er økologisk
  • Da måltidskasserne ikke indeholder kød, skal man derfor heller ikke være bange for, at nogle patologiske bakterier har vokset i maden under transporttiden. Hvad jeg altid har bekymret mig lidt om førhen, når vi har afprøvet andre måltidskasser fra andre firmaer med kød i
  • På deres app kan man nemt få et overblik over ens mad, levering, tilberedning og næringsindhold
  • Simple Feast kan virkelig få grøntsager til at smage som en drøm, og man mangler overhovedet ikke kødet

I denne video kan i se mere til, hvad Simple Feast står for: Simple Feast Philosophy

  

  

1 kommentar til “Vegetarisk hverdagsmad på 10min med Simple Feast”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *