Valentines day i sofaen (et par dage før tid)

Sponsoreret af JUST EAT
  

Vi har faktisk alle årene “fejret” om man så vil sige, eller blot gjort lidt ud af valentines day. Det behøver ikke være noget særligt. Det har det ihvertfald aldrig været for os, blot et glas bobler, biograf, ud og spise eller take away i sofaeen med tilhørende film og fingerflet, som var dette års udgave af valentines day.

Valentines day 2018

  

Jeg er generelt klar tilhænger af valentines day. Ikke den der pladder romantiske, opsatte kærlighed med røde hjerter i chokoladen, i sengen i gulvet og i loftet. Nej den kærligheds dag, hvor man lige stopper op én ekstra gang, og fejrer den kærlighed man føler for hinanden – både som par, men også som familie, om det så er at bestille sin yndlings take away, og spise den i sofaeen foran en god film.

For det var altså lige hvad vi havde lyst til i år, og så et par dage før tid endda, da min mand har en aftenvagt på onsdag, hvor den “rigtige” kærligheds dag er.

I kan lige nu vinde 500kr til JUST EAT på min instagram profil!

  

Vietnamesisk takeaway

Det er første gang, at vi har prøvet at bestille vietnamesisk take away. Det skete over JUST EAT, som jeg er blevet ret så glad for og ikke mindst afhængig af. Min kæreste og jeg snakkede netop om, at hvis det ikke havde været for dette smarte koncept, så havde vi nok ikke begivet os ud i vietnamesisk take away, men blot valgt noget sushi til aftensmad, som aldrig slår fejl. Vi havde simpelthen ikke fået øjnene op for denne restaurant førhen, men blot valgt hvad vi plejede at vælge. Kedeligt, men sandt!

Det er vi dog ret glade for, at vi ikke gjorde denne gang, for den vietnamesiske mad fra bazaren i Odense var afsindig lækker, hjemmelavet og autentisk.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.