Det undrer mig 6#

Brændeovn  Vaniljekranse og kagedåse
B er taget til den anden ende af landet, for at deltage i årets julefrokost på hans arbejde. Noget som jeg fuldstændig havde glemt alt om, og da han havde forudset min forglemmelse, så ringer han da han har fået fri fra arbejde ved 16-tiden for at minde mig om, at han ikke kommer hjem. Jeg blev et øjeblik vildt ked af det, selvom det udelukkende er min egen hjerne kapacitets skyld. Jeg havde nemlig købt gode bøffer, lagt hvidvinen på køl, hentet spiloppen tidligt, og ikke mindst glædet mig helt vildt til weekend sammen med BÅDE B og spiloppen. Istedet blev bøfferne frosset ned, og hvidvinen skiftet ud med alt for mange hjemmebagte vaniljekranse til mig og spiloppen, hvilket leder mig til:

– Det undrer mig hvordan jeg i en alder af 24 år, stadig kan være så dårlig til at være alene. Jeg hader det!

– Det undrer mig hvordan spiloppen fuldstændig kan have misforstået det med at blive banket i ryggen når man hoster. Hver gang hun hoster, så skynder hun sig nemlig over til mig eller hendes far og banker os på ryggen. Som om det vil lette hendes krassen i halsen, at vi bliver banket.

– Det undrer mig lige pludselig hvorvidt det er dumt at smide så (afsindig) mange penge efter husleje, som vi gør nu, eller man skulle prioritere mere økonomisk frihed, så man kunne rejse mere.

– Det undrer mig hvorfor spiloppen er sur på mig hver eneste dag jeg henter hende fra vuggestuen. Det er vitterlig lige meget hvad jeg gør. Den ene dag er hun muggen og tvær, fordi hun har savnet mig, den anden dag skriger og vrider hun sig, fordi hun vil blive og lege videre. Jeg spurgte pædagogerne idag, om hun også teede sig sådan overfor dem, hvortil de svarede nej, at det var kun overfor ens mor at man kunne flejne sådan, fordi man elsker hinanden. Jeg kom derfor til at sige, at jeg nogengange ville ønske, at vi ikke elskede hinanden så højt.

– det undrer mig at det hver eneste år kommer bag på mig, at jeg skal købe pakkegaver til årets 1. Advent, som er en juletradition min mor altid har holdt, hvor hele familien bliver samlet. Det foregår således, at vi mødes ved 15-tiden og drikker min mors hjemmelavede gløgg, hvortil min mormor har stegt noget lignende 500 æbleskiver. Derefter står den på pakkeleg hvor vi til sidst slutter af med flæskesteg, frikadeller, æbleflæsk og andet godt dansk julemad. Jeg skal nok dele billeder af jule gildet efterfølgende!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *