Er dit barn klædt på til vinter?

Sponsoreret!

Naturbarn  Mostersigne
Selvom jeg er vokset op med uld som barn, så er det ikke før, jeg selv er blevet mor, at det er blevet så stor en del af vores klædeskab. Det er ikke engang kun vores datter, som jeg prioriterer at købe uld til. Også hendes far og jeg, går f.eks nu i sokker, trøjer og overklæder bestående af uld. Simpelthen fordi det bare er så praktisk varmt, yderst pænt at se på, og utrolig blødt hvis man køber det rigtige.

Uld vil lige meget årstal, alder og sågar til på året være in. Jeg klæder nemlig ikke blot min datter i uld om vinteren, men også om sommeren har hun det blødeste uld på, der er vævet sammen med det fineste silke. Hun bliver absolut ikke overophedet, svedig eller har svært ved at ånde. Det holder blot hendes kernetemperatur stabil. Jeg har derfor alle dage været glad for uld, og har faktisk lige siden min datters ankomst, købt hendes tøj hos Naturbarn.dk. Det faldt mig derfor meget naturligt ind, at skrive dette sponsorerede indlæg, da jeg simpelthen har haft det tøj i hænderne SÅ mange gange i hendes 17 måneders gamle liv. I den forbindelse kan jeg ikke lade være med, at komme med et nostalgisk tilbageblik, hvor min datter har det fine uld på fra naturbarn under alle årstider gennem hendes korte liv.

image  image
{Is spisning og middagslur fra i sommers, hvor spiloppen er klædt i uld med silke fra naturbarn}

image  image
{På tur i parken sidste vinter med en lille bitte spilopmager klædt i uld fra naturbarn}

Billede 4 Billede 3
{På tur i skoven sidste efterår med en micro lille bitte spilopmager klædt i uld fra naturbarn}

Jeg tror alle, der har handlet hos naturbarn kan give mig ret i, at det er en butik med en meget høj service og god personlig betjening. Dorte som er personen bag hele konceptet, står altid klar, når der skal rådgives i forhold til størrelser, sæson eller blot valg af uld. Det er især noget, jeg som førstegangs mor har benyttet mig rigtig godt af, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale jer at kigge forbi webshoppen, naturbarn!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.