Ugen der gik

Tiden er simpelthen begyndt at gå så stærkt. Jeg prøver at stoppe op og nyde stunderne, situationerne og begivenhederne jeg er omringet af, men de passerer forbi mig lige så hurtigt som de kom. I håb om at værdsætte de små øjeblikke, skriver jeg nu dette indlæg, for at opsummere og ikke mindst mindes en dejlig uge med solskin og familiehygge.

Mandag morgen stod den endnu engang på vuggestue for min lille krudtugle. Dette var dog efter næsten 14 dages pause fra instutionslivet pga en omgang salmonella-smitte. Øv! Hun klarede det rigtig fint, og havde savnet sine legekammerater gevaldigt meget. Det kunne jeg især se, da vi skulle sige farvel, fordi hun ikke var i nærheden af at have tid til at hverken kysse, kramme eller vinke til mig eller hendes far.

Tirsdag morgen vågnede jeg, og var et helt år ældre end dagen før. Det var nemlig min fødselsdag, og den blev fejret sammen med min lille familie samt min mor og mormor, som var taget turen over broen for at fejre mig. De kære bedsteforældre har åbentbart savnet os, for dagen efter kom farmor og farfar for at se deres savnede barnebarn. Jeg nåede lige at servere en smule tapas med rødvin, samt smide en lasagne i ovnen inden jeg tog mine høje stilletter, stramme jeans og røde læbestift på. Jeg skulle nemlig til Odense sommerrevy den selv samme aften, og på vej ud af døren fik jeg en skøn farmor kommentar med på vejen “jamen Maria, du ligner jo dig selv igen fra før du var gravid”. Jeg tog kommentaren yderst positivt og tænker, at det var turen til frisøren dagen før, det nye tøj, og de tabte kilo, der gjorde den store forskel. Tak farmor, du fik lige en ekstra stjerne i bogen!

Fredag aften blev stilletterne endnu engang taget frem, da jeg var inviteret til en fødselsdag sammen med en håndfuld af mine allerbedste venner. Vi kender hinanden igennem medicinstudiet, og har siden studiestart i år 2013 holdt sammen. Vi spiste pizza i haven, drak øl og blev en anelse pjattede da klokken slog mange og tequila-shotsene havde fået sin effekt. Men sjovt var det!

Lørdag og søndag blev brugt på at samle sig efter en enormt begivenhedsrig uge. Der blev spist is, leget i græsset, pludret og kysset på min lille engel.

Jeg håber i også har haft en rigtig dejlig uge, og husker at stoppe op og nyde de små stunder påtrods af en travl hverdag!

image

image

image

image

Del på print

2 kommentarer til “Ugen der gik”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *