Et kærligt tilbageblik

Sponsoreret af karamelkompagniet
Karamelkompagniet  Julekalender karamelkompagniet
Det er så sjældent, at man får værdsat den ubetingede kærlighed fra sin familie. Den kærlighed som altid har været der, altid vil være der, og som man altid kan regne med. Karamelkompagniet har bedt mig om, at forære deres fine julekalender til en særlig person, som jeg holder af. Og den første person jeg kom i tanke om, var min kære mor!

Til min kære mor

Som i de fleste former for forhold, har min mor og mit været noget af en rutchebane; Det begyndte smertefuldt, da hun skulle føde en 4,8kg baby, fik brystbetændelse, og måtte amme mig endnu tykkere på et enkelt bryst. Jeg var ikke nogen køn baby, men min mor elskede mig ubetinget, og vi griner tit over her i dag, hvordan hun øjeblikkeligt forelskede sig i mig, trods hormonknopper, skaldethed og alt for tyk dobbelthage(r).

Vores forhold blomstrede endnu mere, da mine krøller voksede ud og dobbelthagen forsvandt. Jeg kan dog stadig ikke tilgive hende, for det afskyelige 90’er tøj, som hun mestrede at proppe mig i. Jeg tænker ofte på, om min datter på samme måde, vil kommentere leopard mønsteret og de støvede pastelfarver, som jeg har iklædt hende i, siden hun blev født.

Vi lavede altid noget, min mor og jeg. Særligt kreative ting, eller aktiviteter i naturen. Alt sammen noget, der fulgte året, og årstidens gang. På denne tid, hvor kalenderen skriver efterår, ville vi plukke svampe i skoven, finde kastanjer på kirkegården til kastanjemænd, samle blade i indkørslen til kranse, samt bage en hulens masse kage, frugttærter og boller.

Min mor er min store inspirationskilde til mit eget moderskab, og jeg tænker tit på hende og min egen barndom, når klokken slår 15:00 en søndag eftermiddag, og jeg skal finde på en aktivitet med min 2,5-årige datter. Derfor var der heller ingen tvivl om, at hun skulle have denne fine julekalender fra Karamelkompagniet foræret. En julekalender jeg ved, at hun om nogen vil sætte pris på. For hun elsker ligesom jeg, chokolade, lakrids og ikke mindst karamel, der er af god kvalitet og lavet ved gamle (danske) traditioner.

Julekalender karamelkompagniet  Karamel karamelkompagniet

Julekalender fra Karamelkompagniet + en rabatkode

Og det er netop det essentielle ved Karamelkompagniet, hvor hver eneste karamel er lavet personligt af karamelmesteren; skabt med omhu og respekt for de fine ingredienser.
Karamelkompagniet hører hjemme i Gudhjem på Bornhold, hvor også den fysiske butik er beliggende. Og jeg mindes faktisk, hvordan jeg en sommer på ferie med min far, købte karameller på den stejle, men enormt hyggelige hovedegade i Gudhjem.

I år kan de udsøgte karameller fra Karamelkompagniet så også nydes i en smuk julekalender med 24 låger. Noget som jeg ikke kan vente med, at forkæle min mor med. Hvis i også kunne tænke jer, at forkæle en af jeres kære (eller jer selv) med en julekalender fra karamelkompagniet, så kan i med rabatkoden Maria20 få 20% på julekalenderen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.