Tilbageblik, og bloggens fremtid

image

Nogle gange kan jeg undre mig over, hvordan jeg er endt her. Om det hele virkelig er én ren og skær tilfældighed, eller det har ligget i kortene længe før, jeg selv vidste det. Hvis jeg vender blikket bagud, til dengang hvor jeg havde en instagram-profil som de fleste andre; hvor jeg glemte at opdatere den, og mest af alt brugte den til, at følge med i mine venners sociale aktiviteter, samt de kendte stjerners overdådige liv, så havde jeg dengang aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle blive én af dem, der “levede på de sociale medier”. For det gør jeg jo. Hvor besynderligt det end lyder. Jeg lægger billeder op hver eneste dag på alle mine sociale platforme (instagram og facebook), og opdaterer ligeså bloggen med enten opskrifter eller beretninger fra min hverdag og moderskab. Jeg er tilmed begyndt at tjene en smule håndører på mine mange opskrifter. (Det er her man skal huske, ikke at regne sin timeløn ud!). Hvordan det hele begyndte, og hvordan jeg endte her, ved jeg virkelig ikke!

Mit domæne “Maria Vestergaard” er i udvikling. Hver eneste dag vokser følgerskabet, og min mailboks er fyldt til randen med mails fra kære følgere, andre bloggere og mulige samarbejdspartnere. Særligt over instagram får jeg mange henvendelser fra firmaer, men jeg ønsker ikke, at ødelægge mit univers med konkurrencer, test-produkter og billede collager af firmaers produkter, så derfor takker jeg stort set altid nej. Måske går jeg glip af utrolig mange gavekorts, plakater, og moderigtigt tøj, men jeg vælger også at tro på, at jeg får det hele og meget mere igen, ved at tænke langsigtet, når det kommer til min blog og mine sociale profiler.

Min drøm er faktisk, at kunne leve af at blogge. Jeg elsker det! Det er et arbejde for mig, og selvfølgelig er det mega træls nogle gange, når der f.eks skal besvares mails (det aller mest kedelige), eller indskrives opskrifter (det er meget sjovere bare at lave maden), men i sidste ende, findes der ikke et bedre arbejde. Jeg nyder, at være min egen chef, og arbejde for mit helt eget projekt. Min blog er mit hjertebarn, og selvom jeg selvfølgelig skal være læge, så tænker jeg stadig at blogge på fuld tid.

Det leder mig også frem til næste og sidste punkt. Et punkt der skal forklare den trang til forandring, som jeg bærer rundt på. Min blog skal forandre sig, se anderledes ud, og være langt mere brugervenlig end den er nu. Hvordan det helt konkret kommer til at foregå, ved jeg endnu ikke, men jeg er i fuld gang med at finde ud af det, og glæder mig til, at vise jer resultatet sidst på sommeren.

Endnu engang tusind tak fordi du læste med. Jeg håber du vil hænge ved, for uden dig som læser, så ville mine drømme, aldrig kunne blive en realitet.

3 kommentarer til “Tilbageblik, og bloggens fremtid”

  1. Jeg er SÅ glad for at du ikke er én af dem, hvor mange blogindlæg er sponsorerede! Det mindsker helt ærligt min lyst til at læse med.

    Synes din blog er så fin, ærlig og velreflekteret og det ville klart ødelægge hele billedet med spon i mange indlæg.

    Er spændt på dit nye design herinde. Nyd sommeren med familien 🙂

    1. Maria Vestergaard

      Tusind tak for dine søde ord og konstruktive kritik. Så fedt at du tager dig tiden til at skrive! 🙂 Du må også nyde sommeren sammen med din familie, og så skal jeg nok love, at min blog aldrig vil blive en stor reklame banner! 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.