Spinatsmoothie Spinatsmoothie
Spinat smoothie har efterhånden været et hit på den moderne mad scene i nogle år. Jeg lavede, og smagte det første gang, efter at have fundet inspiration hos nogle internationale bloggere. Hvilket også endte med udgivelse på min egen blog for nogle år siden. En vaske ægte greenie, som det også så fornemt kaldes.

Inspiration til smoothies: Jordbær smoothie og den bedste smoothie bowl med skovbær

Spinat smoothie som yoghurt

Jeg må dog indrømme, at denne opskrift er endnu bedre, men sådan hænder det jo også ofte, at opskrifterne bliver udviklet med tiden til det bedre. Denne spinat smoothie er cremet, og kan derfor nydes som en yoghurt med hjemmelavet granola ovenpå. Hvis man i stedet ønsker at drikke sin grønne smoothie, så er det blot at tilføje en anelse mere vand end opskriften nedenfor fortæller indtil den ønskede konsistens findes.

Denne spinat smoothie kan også sagtens serveres og nydes for børn. Den er sød pga. banan og dadler, og hvis man ønsker at gøre den en anelse mere mild i smagen, så kan man tage ingefæren væk fra opskriften. Personligt elsker jeg ingefær, og kunne spise det morgen, middag og aften, så jeg tager sommetider ekstra ingefær i, end jeg har skrevet nedenfor. I virkeligheden handler det jo allermest om, at finde sin egen yndlings version, som jo skifter fra hvem man er. Opskriften nedenfor, er dog et rigtig godt sted at begynde, hvis man vil lave spinat smoothie.

Smoothie med spinat Spinat smoothie med granola

Opskrift på spinatsmoothie

Spinat smoothie:

Antal 1 skål smoothie

Ingredienser

  • 2 spsk. citron saft
  • 1 dl koldt vand
  • 4 terninger frossen spinat
  • 1 moden banan
  • 4 bløde dadler
  • 2 cm ingefær
  • en lille håndfuld cashewnødder
  • Topping: f.eks hjemmelavet granola

Sådan gør du

  • Tilsæt alle ingredienserne til en blender og blend det, til det er helt fint
  • Hæld smoothien i en skål og top med granola

Følg mig rundt