Lykkestunder i ugens løb #1

Jeg tror de fleste kan nikke genkende til trætheden, udmattet heden og det manglende overskud i hverdagen, når man først er kommet hjem fra arbejde eller læsesalen. Jeg kender dét i hvert fald utrolig godt, men tænker også meget over, hvordan jeg kan få flere små eventyr ind i vores hverdag som familie. Det handler ikke om, at man skal tage på romantisk kroophold en gang om ugen, spise sushi hver eneste aften, eller tage i zoologiskhave og Bonbonland hver weekend med børnene. Det jeg snakker om, er når man pakker en madkurv og cykler ud i skoven og spiser sine rugbrødsmadder, tager dyner og puder ind foran TV’et og holder hjemmebiograf, eller når man sover under åben himmel sammen med sin elskede. De små eventyr der ikke koster noget, men alligevel kan være lige så givende.

Den sidste uges tid har jeg prøvet, at finde de små eventyr i min hverdag. Nogle af dem opstod af sig selv, og andre skete ved impuls-planlægning.. Kendetegnet ved alle eventyrerne var, at de udfoldede sig i samværet med mine nærmeste (og en masse god mad) i et helt almindeligt hverdagsliv.

image

{Frokost med B på restaurant “under lindetræet”}

image

{Den bedste vaffelis hos “Emils” i Sorø sammen med min lillesøster, hvor jeg efterfølgende fik skudt holder i ørerne, eftersom de var groet sammen for en del år siden}

image

{Burger, fritter og rosé hos “cock’s and cows” sammen med de allerbedste gymnasie veninder i København}

image

{En kop kaffe (af den bedste slags), sludder, sladder og gode veninder}

image

{Gå tur med spiloppen og B i mosen, hvor hun konstant prøvede at stikke af}

image

{Tapas og rosé med min ældste barndomsveninde på “vorazcph”. Fantastisk mad, stemning og service}

Del på print

2 kommentarer til “Lykkestunder i ugens løb #1”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *