Skovtur

Jeg har en tendens til, at blive i hjemmet efter, jeg har fået min lille pige. Mest af alt fordi det er så meget “nemmere”, at amme, skifte ble, trøste, putte osv hjemme hos en selv i vante omgivelser. Når jeg forklarer min kæreste det, så ryster han på hovedet, og siger det er dårlige undskyldninger, og jeg skal ud af min comfort zone. Egentlig har han ret! Min baby er nu så “nem”, og både jeg og hende har godt af at komme mere ud end kun den sædvanlige gå tur i barnevognen. Da vi vågnede i morges (nogle vil kalde det nat), foreslog jeg derfor, at hele den lille familie skulle på skovtur. Så imens min kæreste gjorde hovedrengøring om formiddagen, pakkede jeg madkurven med sandwich’s, kaffe og kage, og da kl. slog middagslur, så travede vi derud. – Langt væk fra byen med dens larm og mange mennesker, og ind i det grønne, brune, og røde univers. Skoven er fantastisk på denne årstid!

  

Jeg fuldammer stadig, hvilket gør sådan en skovtur utrolig nem, når hendes madpakker altid er pakket og klar med mad. Inden længe så begynder grødtiden. Noget der selvfølgelig også har sine fordele (forhåbentlig bedre nætter), men jeg nyder stadig at amme, og har ikke i sinde at stoppe foreløbig.

Hun er dog utrolig interesseret i det vi spiser, og imens vi indtog madkurvens godter, så holdte hun nøje øje med alt hvad vi spiste fra hendes yndlings spot – bordet! (Der ligger hun også, når vi spiser aftensmad derhjemme)

  

Spiloppens lækre ulddragt er af mærket joha, og huen er af mærket huttelihut. Begge ting er købt hos www.naturbarn.dk

2 kommentarer til “Skovtur”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *