Jeg har nedenfor samlet netop mine bedste opskrifter på simremad her på bloggen, i et enkelt indlæg, så det er nemt og overskueligt at gå til. De første opskrifter på simremad er med oksekød, dernæst fjerkræ, svinekød og til sidst vegetarisk simremad.
Simremad til alle lejligheder
{Gullash med kartoffelmos er en af de opskrifter på simremad, som blot bliver bedre og bedre af at stå på komfuret og simre. Hvis simremaden skal blive rigtig god, så kan gullashen snildt stå 2-3, og måske endda 4 timer på komfuret, til kødet er blødt som smør}
{Chili con carne spiser vi nu egentlig også på andre tidspunkter af året, end når det er koldt, vådt og snevejr uden for. Ikke destomindre bliver chilien også ekstra god, hvis den få lov til at snurre på komfuret til væsken er svundet ind, og krydderierne virkelig har sat sig i smagen}
{Kalkungryde med sødekartoffel mos er desværre noget jeg ikke får lavet særlig tit. Jeg glemmer simpelthen, at man også kan bruge kalkun i madlavningen, hvilket er utrolig synd, for det smager ufattelig godt i simreretter som denne. Især når simregryden bliver serveret med sødekartoffelmos. Opskriften på denne kalkungryde har jeg faktisk vedhæftet til slut i dette indlæg også, så i også kan smage denne fantastisk simremad}
{Indisk kylling i kokos- og cashew sauce er en opskrift på simremad, som utrolig mange af jer læsere også har lavet. Jeg selv har også både serveret den for min familie, men også min medicinermadgruppe hvor den indiske kylling faldt i utrolig god jord}
{Tomatsuppe med karry og kyllingeboller er en opskrift jeg oprindelig har lavet for Bahne, og suppen er derfor også serveret i små fine cocetter fra netop Bahnes eget mærke. Tomatsuppe er lunende, krydret og arter sig utrolig godt til det kolde vejr}
{Mørbradgryde med fløde og bacon er faktisk bloggens anden mest læste indlæg, og det kan jeg vitterlig godt forstå. Denne mørbradgryde bliver også kun bedre, af at stå og simre på komfuret, og så smager det bare ufattelig godt med den røgede smag fra bacon, og den runde afslutning fra}
{Italiensk minestronesuppe – jeg bliver simpelthen så sulten hver gang jeg ser den opskrift. Ikke blot fordi jeg ved hvor godt suppen smager, men også fordi jeg simpelthen synes, at retten er så indbydende i sit udtryk}
{Gryderet med bagt kartoffelmos er faktisk det ældste indlæg på bloggen, og nok derfor også en af de opskrifter, som er blevet læst allermest. En fantastisk opskrift på simremad}
{Karrygryde med sødekartofler er en fantastisk krydret, varm og hyggelig opskrift på simremad. Den er indisk inspireret, vegansk og smagfuld for både børn og voksne}
{Vegansk linsegryde er ikke bare utrolig sund og mættende, den rummer også hovedingrediensen “linser”, som jeg kun kan finde ud af at bruge, når det er i sådan en slags simremad som denne. Det gør den dog ikke mindre
{Kikærtegryde med kokos og karry minder faktisk utrolig meget om de tidligere opskrifter. Forskellen er blot, at her er det kikærter, tomater og kartofler der spiller sammen, og giver en fantastisk smagsoplevelse i simremad}
{Kartoffelsuppe med porre er hel traditionelt, dansk og nede på jorden, og alligevel smager det bare så afsindigt godt. Opskriften er med porrer, og jeg laver ofte en stor portion, så vi har til flere dage}
Kalkungryde – fantastisk simremad

- 400g kalkunbryst (evt. kyllingebryst)
- olie/smør til stegning
- 100g porre
- 200g gulerødder
- 200g broccoli
- 500ml madlavningsfløde
- 2dl vand
- en grøntsags bouillonterning
- frisk timian (evt. tørret)
- salt og peber
- 500g kartofler
- 400g sødekartoffel
- 20g smør
- 1-2dl varm mælk
- salt og peber
- Skræl kartofler og sødekartofler og kog dem i en gryde.
- Skær kalkunbryst i lange skiver, og svits det i en gryde med smør. Kødet skal gennemsteges på høj varme
- Skær gulerødder i skrå skiver, og tilsæt det sammen med 2 dl kogt vand, og en grøntsags bouillonterning. Lad det simre i nogle minutter
- Skær porrer, på samme måde som gulerødderne, i skrå skiver, og tilsæt det sammen med broccoli.
- Tilsæt nu madlavningsfløde, og frisk timian efter smag, og lad det langsomt varme op.
- Smag kalkungryden til med salt og peber
- Når kartoflerne er kogt møre, moses de med smør. Tilsæt varm mælk lidt efter lidt indtil den rette konsistens findes. Smag mosen til med salt og peber