Sandwiches
Sandwiches er perfekte til en lækker frokost eller som en hurtigt og anderledes aftensmad. Den er god at have med på farten eller som madpakke. Sandwiches kan varieres på virkelig mange forskellige måder ved at bruge forskellige slags brød og fyld. Herunder er der samlet en masse gode bud på, hvordan du kan lave din næste sandwich.
Sandwich fyld
Fyldet til kan tilpasses og varieres på utrolig mange forskellige måder. Det gør sandwichen spændende at spise, da man ikke spiser det samme to gange. Med mindre man bare har fundet drømme kombinationen. Skal man dog udpege nogle elementer der altid gerne skal være i en sandwich er det selvfølgelig brød, så der er noget der holder sammen på fyldet. Smørelse af en slags. Det kan være dressing, dip, pesto, tapenade osv. Herefter skal der noget fyld som “fylder” i form af struktur, smag og næring. Det kan eksempelvis være kød eller stegte grøntsager. Lidt (blad)grønt er også dejligt at komme i. Som variation kan man bringe ost, krydderier eller friske krydderurter i spil.
Brød til sandwiches
Ligesom fyldet kan varieres, så kan brødet til sandwichen også. De klassiske sandwiches laves med en form for hvedebrød – baguetten er her en klar favorit til sandwichbrødet. Spinatvafler eller almindelige vafler kan sagtens bruges som brød. Rugbrød giver en anden spiseoplevelse og en anden smag.
Restemad
Sandwiches fungerer super godt som restemad. Har du nogle rester fra aftensmaden, så prøv at se om de ikke kan trylles om til fyld til en sandwich. Har du noget brød der er lige ved at blive for tørt? Så skal det ikke have længe i en brødrister eller steges længe på en pande med smør før det er perfekt som brød til sandwichen.