Ribskrig, lyserødt toiletbræt og en bekymret mor

Hindbær og børn  Oldemor og Marias Vestergaards datter
{Oldemor og spiloppen plukker og spiser hindbær direkte fra busken en varm sommeraften}

Hvad der rører sig..

En, to, tre så nåede højsommeren over os og vores datter, den lille skønne spilopmager er pludselig blevet så stor, på så kort tid. Måske er det fordi der vokser et lille bitte spædbarn inden i mig, at vores ældste, og indtil videre eneste fødte, pludselig syner så stor og selvstændig. Eller måske går tiden bare hamrende hurtigt.

Hendes sprog udvikler sig med lynets hast, og jeg bliver hamrende stolt når hun hver eneste dag, sammensætter små og enkle sætninger, også selvom hun fra tid til anden både bytter om på ordstilling og gængse substantiver. Også toilettet er pludselig blevet et stort omdrejningspunkt i hendes lille liv. Hun er gevaldig stolt og glad for sit nye miniature toiletbræt, overdynget af lyserød farve, samt Andersine og Minimouse, og fortæller gerne om det til både familie og venner samt nede i den lokale Brugs. Bleen er dog langt fra sluppet helt, og jeg priser mig lykkelig for, at jeg har en kær mand der meget ofte, tager vasketjansen herhjemme, med det forbrug af bodystocks hun engang i mellem kan få tisset igennem. Alting bliver dog tager fuldstændig i hendes tempo, og indtil videre er dét at gå på toilettet en lige så sjov leg, som at bage boller med mor eller støve af med far. Psst.. Jeg har hørt, at legen (desværre) ikke fortsætter evigt, men den tid, den sorg!

HJÆLP fra odenseanere søges!!

Valg af skole er noget der pludselig også tyngder mine tanker en smule. Så vidt jeg kan høre og selv kan bemærke, så er skolen i vores område i Odense ikke speciel god. Selvom der stadig er fire år til den tid kommer, hvor hun skal begynde i skole, så ved jeg også, hvor hurtigt tiden den går. Derfor skal vi enten få en plads på en af de privatskoler eller friskoler vi har skrevet hende op på, eller også skal vi flytte til et bedre skoledistrikt, end hvor vi bor nu. Men hvor er det til? Hvis nogle er fra Odense, så hjælp gerne nogle tilflyttere med gode råd om skolevalg..

Ud over spiloppens toiletbesøg og mine tanker om skolevalg, så har jeg også (heldigvis) haft en del mere at se til, smage på og gå op i..

Brunch i Odense  Smoothie bowl
{Veninde brunch med min trofaste mødregruppe veninde, som fra tid til anden præsenterer mig for nye spisesteder i Odense OG et billede af smoothiebowlen med jordbær, som også blev til en ny youtube-video}

Barn og hund  Børn og springvand
{Spiloppen er så glad og tryg ved dyr, når hun først lige har set dem an i et par minutter. Hun gør mig stolt hver eneste dag!}

Den lille smalle  Gulerods kage
{Venindehygge på Den lille Smalle, hvor jeg fik stillet min kanelsnegle-cravings OG verdens bedste gulerodskage}

  
{Ribs, plukket direkte fra busken, minder mig om barndommen med mine kusiner på landet. Her både spiste og kastede vi de sure ribs på hinanden i vores årlige “ribskrig”. Til stor ærgelse for vores tøj og forældre}

Sommerkage  Sommer lagkage
{Min mormors smukke og smagfulde kager. Jeg planlægger at dele begge opskrifter}

1 kommentar til “Ribskrig, lyserødt toiletbræt og en bekymret mor”

  1. Vi bor i tornbjerg og hører derfor til holluf pile skole, har kun hørt fantastisk om den, vores tvillinger har både en fætter og kusine der går der. Og tornbjerg er jo kun 10 min på cykel fra rosengårdcentret og 25 min på cykel fra centrum 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *