Rabatkode: Daniel Wellington ur

Sponsoreret af Daniel Wellington

Daniel Wellingtong ur  Morgenmad på sengen

Når tiden står stille..

Regnen pisker ned og de store vanddråber slår mod min rude i takt med tastaturets klikken. Jeg har sat mig godt til rette. Prøvet at gøre stemningen lidt ekstra hyggelig, og dermed få det bedste ud af efterårsvejrets rusken. Stearinlysene er tændt, min mand har købt friske blomster til mig, og på vej hjem fra vuggestuen, da jeg havde afleveret spiloppen, så svingede jeg lige ind forbi bageren, og købte en lille bitte kanelsnegl. Nu fortryder jeg faktisk, at jeg ikke købte en større!

Udover at jeg har en jordmoder aftale idag, hvor vi skal snakke igangsætning, og lidt kagebagning med æblerne vi plukkede i søndags, så er der egentlig ikke meget der står på programmet. Tiden står faktisk bare utrolig stille her i det lille hjem. Vi venter. Kigger på datoen, klokken, og alle familiemedlemmerne er nu begyndt at vædde om, hvornår jeg går i fødsel. Ingen ved det. Kun min krop og den lille bitte Blop, som i et fællesskab med naturens hormoner, vil bestemme fødslens tidspunkt. Hvis de dog bare ville fortælle os andre om deres hemmeligheder!

Morgenmad og blomster på sengen  Hyggelig morgen

Rabatkode i samarbejde med Daniel Wellington

Rabatkode på 15% med koden: “MARIAVESTERGAARD” hvis du køber gennem dette link: Danielwellington.dk

Imens jeg venter, og prøver på bedste vis at slå tiden ihjel, så vil jeg i samarbejde med Daniel Wellington, dele en ret så fin rabatkode med jer, som giver 15% på alle deres ure, på hele deres officielle hjemmeside: Danielwellington.com

Jeg har foræret mig selv uret og armringen i ser på billedet, som jeg allerede er blevet utrolig glad for. Jeg har faktisk flere Daniel Wellington ure i forevejen. Noget man kan tillade sig, når deres priser er så fordelagtige. Jeg nyder derfor at kunne skifte imellem forskellige ure til forskellige begivenheder, men også blot til hverdag.

1 kommentar til “Rabatkode: Daniel Wellington ur”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.