Pandekage lagkage med flødeskum

Pandekage lagkage Pandekagelagkage
Opskriften på pandekage lagkage indeholder reklame for Valsemøllen

Jeg har aldrig gjort mig særlig meget i at bage lagkager. Hvilket jeg også har berettet om flere gange herinde før. Måske lysten en dag kommer til det, og indtil da så elsker jeg at spise (især) min mormors lagkager, og så ikke mindst lave tonsvis af andet bagværk. Pandekage lagkage har jeg dog lavet en del gange. Så mange gange at jeg ihvertfald ikke har tal på det. Hvilket helt sikkert er fordi, at jeg elsker pandekager, og alligevel bager det meget, meget ofte. Jeg må nok tilstå, at vi får pandekager en gang om ugen på den ene eller den anden måde – også i en pandekage lagkage.

Pandekage lagkage med flødeskum

Lagkage af pandekager Hjemmelavet pandekage lagkage

Denne pandekage lagkage er lavet helt simpelt. Hvilket betyder, at vitterligt alle kan være med – også børn. Jeg plejer at bage en god stak pandekager. Sådan ca. 12 styks, og flere pandekager pynter bare yderligere på pandekage lagkagens højde. Imellem pandekagerne plejer jeg at smøre med helt almindelig flødeskum pisket med kornene fra en vaniljestang, og så min mormors hjemmelavede marmelade. Vi er nemlig så heldige, at hun hver sommer producerer marmelade, så vi stort set har til hele året rundt. En købe version kan selvfølgelig også sagtens bruges. Derudover bliver pandekage lagkagen pyntet med diverse friske bær, som jeg nu lige kan få fat i. Jordbær, hindbær og blåbær er alle oplagte til sådan en pandekage lagkage.

Inspiration til nemme kager: Den bedste opskrift på drømmekage og Traditionel chokoladekage i en bradepande

Valsemøllen pandekager Pandekage lagekage med flødeskum

Pandekage lagkage i samarbejde med Valsemøllen

Jeg har glædet mig til at dele denne nyhed med jer. Både navneskiftet fra Finax til Valsemøllen og så selvfølgelig deres helt nye produkter, som der efterhånden er kommet mange af. Hvis jeg skal begynde med den første nyhed, så er “Valsemøllen” ikke et hvilket som helst navn. Det var nemlig hvad de oprindeligt hed, dengang tilbage i 1899, hvor det første mel kom til. Og jeg synes navnet “Valsemøllen” i sig selv, fortæller utrolig meget om netop disse produkter – dansk mel, danske møller og danske arbejdende folk.

Den næste nyhed er Valsemøllens nye pandekager. Nu er det jo ingen sag, at bage sine egne pandekager selv – fra bunden, men jeg har nu alligevel fundet utrolig mange henseender, hvor jeg har brugt netop dette produkt. F.eks da vi lånte min mosters hus. Der medbragte jeg sådan en pandekage pakke, hvor der kun skal tilsættes mælk. Jeg tænker, at det er oplagt til vores sommerhus tur til sommer, også. Derudover har jeg fundet ud af, at selvom jeg ikke synes, at det er nogen særlig videnskab, at bage pandekager, så er det altså ikke noget, som min kære mand normalt begiver sig ud i. På det sidste har jeg dog fået pandekager hver eneste søndag – på sengen, fordi han har brugt netop denne pandekage blanding. To gange har han endda udfoldet sine kreative evner ekstra meget, og tilføjet citronsaft og chiafrø. Det hele smagte skønt!

Opskrift på pandekage lagkage

Pandekage lagkage:

Udskriv
Antal: 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bag pandekagerne som anført på pakken
  • Flæk vaniljestangen og drys kornene i fløden
  • Pisk piskefløden til flødeskum
  • Placer en pandekage på et fad og fordel først et lag marmelade og herefter et lag flødeskum. Gentag proceduren til du har en høj pandekage lagkage
  • Placer en anelse marmelade og flødeskum på øverste pandekage og pynt med friske sommerbær

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering