På besøg hos SantaMaria i Göteborg

Mit besøg hos Santa Maria i Göteborg var sponsoreret!

Morgenmad med Santa Maria  Lemonade
{Morgenmad hos Santa Maria – grød med ingefærpasta og friske bær. Det smagte virkelig dejligt!}

Da jeg for efterhånden nogle uger siden, modtog en pæn invitation af Santa Maria, var der flere grunde til, at jeg øjeblikkeligt sagde “JA!”. For det første var det sammen med en håndfuld andre inspirerende bloggere, for det andet var det Kompas som stod for selve arrangementet og for det tredje og aller vigtigst, så har jeg alle dage været utrolig glad for mærket, brandet og produktet “Santa Maria”. Jeg er jo nærmest vokset op med de små fine krydderibøtter med det fine svenske logo, og jeg har altid gjort en dyd ud af, at hele min krydderiskuffe var af samme mærke – nemlig Santa Maria.

Krydderinørd siden bloggens begyndelse

Man får hvad man betaler for, og lige præcis med deres krydderier er der virkelig kvalitet, smag og eftertanke bag produkterne. Så som en sand krydderinørd som mig, så skulle jeg selvfølgelig besøge hovedkontoret i Göteborg, hvor også Santa Maria´s fabrik ligger.

Santa Maria krydderier  Maria Vestergaards køkken
{Gamle billeder fra bloggens begyndelse, hvor jeg viser mine elskværdige Santa Maria krydderier frem i vores gamle lejlighed}

Santa Maria’s nye streetfood produkter

Besøget hos Santa Maria var i forbindelse med lanceringen af deres nye streetfood produkter, som giver ekstra smag, kraft og styrke til din hjemmelavede mad. Der var både krydderiblandinger, dressinger, salsa og meget andet, der kunne bruges til burger, chapati og tortillas. Vi lavede alle retterne i et stort fint “Santa Maria køkken”, og vi fik i den grad også smagt på sagerne. Burgeren var klart min favorit, som var perfekt spicy – lige efter min smag. De andre bloggere var især glade for chapati’en, som virkelig også var lækker!

Streetfood Santa Maria  Burger Santa Maria
{Santa Maria’s nye streetfood produkter. Burgerne smagte afsindig godt!}

Jeg kan virkelig godt se det smarte i Santa Maria’s streetfood produkter. Nu er jeg selv en kvinde, som bruger uaner af tid i køkkenet og også med at pleje og dyrke mine krydderurter, men jeg ved også, at det absolut ikke er alle der deler den samme passion som mig, og her er disse produkter virkelig et fantastisk alternativ til, at give smag og kraft til hverdags madlavningen. Derudover er der tænkt på ingredienserne til produktionen af produkterne; Der bruges ikke palmeolie, og salt- og sukker indholdet er desuden kraftigt reduceret.

Santa Maria i Göteborg  Kagebutik i Göteborg
{Sightseeing i Göteborg med de andre bloggere, kompas kommunikation og søde Santa Maria medarbejdere}

Tak til Santa Maria for en flot rundvisning på deres krydderifabrik og sightseeing i Göteborg!

2 kommentarer til “På besøg hos SantaMaria i Göteborg”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.