ODEON, champagne og kærlighed

Nogle pragtfulde dage har jeg været vidne til det sidste stykke tid. Jeg er faktisk bare afsindig glad for tiden. Sådan helt ind i knoglemarven, glad, og jeg kan endelig mærkelig at det hårde 1. trimester i min graviditet er ved at være glemt. Godt nok kaster jeg stadig op, men der går længere og længere tid imellem, og så har jeg pludselig lyst til at mødes med folk, købe blomster, lave mad og danse med min familie i stedet for at tilbringe de fleste kvalmende timer i min seng. Det lysner virkelig forude, og så hjælper det også helt afsindig meget, at den lille “Blop” i min mave, sparker og rumsterer så hyggeligt. Det er pludselig det hele værd at kaste op og føle sig syg og afmagtet, FOR VI SKAL SNART VÆRE FORÆLDRE endnu engang!

Fødselsdags blomster  Avokado mad
{Blomster fra B på min 25 års fødselsdag og en pæn avokadomad med hjemmebrygget kaffe, som jeg først nu er begyndt at nyde rigtig godt igen}

Brunch på cafe velbekomme  Mmoks
{Venindebrunch på cafe velbekomme i Odense, hvor maden var fantastisk, men servicen utrolig dårlig, og lørdag aften på skønne Mmoks med vores yndlings champagne til B, og den lækreste hvidvin/æble-hyldeblomst-most til mig selv. Den absolut bedste alkoholfrie vin til dags dato}

Odeon  Odeon koncert
{En fantastisk aften til koncert med Melanie C på det helt fantastiske nye sted, ODEON. En ny perle i Odense er blevet født, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi skal besøge dette smukke musikhus. Mel tog os desuden med storm, og vi havde således den bedste aften længe, mig og B}

  
{Slutteligt, et par billeder af denne skønne FETADIP, som i var så vilde med, at i endnu engang var lige ved at vælte hele hjemmesiden ned, med alle jeres “fetadip-kliks”. Bliv endelig ved med det!}

 

2 kommentarer til “ODEON, champagne og kærlighed”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.