Vores nytårsaften 2016

Nytårsaften Umashi sushi
Det er godt nok et par dage siden, at vi skålede i champagne og gin og tonic, men jeg har nu alligevel lyst til, at dele et par billede og ord fra vores nytårs aften.

Vi havde egentlig planlagt, at vi blot ville holde filmaften og flæske os i god sushi fra Umashi og bobler fra mmoks – fuldstændig ligesom sidste år. Et kært vennepar fik os dog på andre tanker, og vi nyd derfor årets sidste dag i deres gode selskab. Det var især noget spiloppen var vild med, da hun er lidt af en selskabsdame, der næsten slapper bedst af, i samværet med en masse mennesker – også udover hendes far og mor.

Nytårs skål Tapas anretning

Traditionen tro leverede Umashi sushi som sagt vores nytårsmenu, og det gjorde, at jeg stort set ikke rørte en finger den dag, og ej heller havde meget opvask at tænke på efterfølgende. Ihvertfald ikke i forhold til, at det var nytårsaften! Min kære mand sørgede for oprydning og rengøring som han plejer at gøre det, alt imens spiloppen og jeg handlede ind til små butterdejs snegle og chokolade mousse til dessert. Sidst nævnte var noget vores vennepar havde et stærkt ønske om blev serveret, og det var absolut heller ikke noget, som vi syntes dårligt om. Chokolademousse er bare altid en vinder!

Chokolademousse Træt baby

Spiloppen var hamrende træt, og faldt næsten i søvn med sushi i munden kl. 18.30. Hun blev derfor puttet tidligt som altid, men vågnede igen kl. 23.30, og var klar på en ny runde selskabsleg. Noget som os forældre faktisk også syntes, var enorm hyggeligt, og hun var derfor med til, at hoppe ind i det nye år med hinanden i hænderne, kysse, kramme og klinge champagneglassene mod hinanden, samt brøle et “godt nytår”. Og da himlen blev lyst op af alle regnbuens farver, så sad hun hos Sandra i vindueskarmen og gjorde store ansigter, imens hun klappede og skrålede med på festmusikken i baggrunden.

Det var en herlig aften. Uden nogen som helst forventninger og stort ståhej. Blot godt selskab, god mad og en masse god champagne!

Godnat læsning Overraskelse Maria vestergaard og spiloppen Sushi

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.