Nytårs aften 2018 og takeaway dagen derpå

  
{Forret: laksetatar, kaviar på smørstegt jordskok og chorizo pølse med oliventapenade}

1. januar 2019. Når man skriver det, lyder det næsten som en science fiction film, men i virkeligheden er det blot realiteten om tidens gang. Og selvom børnene er små, og maven langt fra har rummet samme mængde champagne som tiden før børnene, så er hovedet da stadig en smule ør efter at være gået sent i seng. Jeg pricer mig derfor lykkelig for, at børnene valgte at sove til kl. 10.00 på denne særlige første 2019 dag.

Aftenen igår bestod af god mad, godt selskab og snak og leg til langt ud på natten. Og selvom tømmermændene nærmest ikke er til stede i dag, så drømte vi da alle om burger og fritter inden vi lagde hovedet på puden kl. 04.30 i nat. Det hører sig jo nærmest til. Den obligatoriske 1. januar inden man atter vender øjnene efter sprøde salater og flerumættede fedtsyrer, og dropper gul og friturestegt mad for en stund. Nøj, hvor jeg også glæder mig til den tid i januar. Det er absolut ikke for at sætte restriktioner for mig selv, men af ren lyst og nødvendighed for min krop, kan jeg mærke.

  
Hvis man ikke ønsker snaskede mad d. 1. Januar, så er det jo heldigvis også til, at kunne finde sund og nærende take away mad fra f.eks Just Eat. Noget jeg har tænkt mig at undersøge nærmere i januar måned. Så kom gerne med gode forslag hvis i kender til lækre spisesteder, der har sundhed og grønt på menuen. Jeg vil elske at teste dette i samarbejde med Just Eat og en masse dygtige restauranter og cafeer.

Her kan du finde god take away mad

  

Indtil da kan i finde min top fem over:

BEDSTE PIZZA I ODENSE

BEDSTE INDISK I ODENSE

BEDSTE BURGER I ODENSE

BEDSTE ASIATISK I ODENSE

  

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *