Ny arbejdstitel, kusinehygge og træls graviditet

  
{Nye arbejdsopgaver som madstylist og ikke “bare” som blogger – skønne dage med filmning for Fredsted Te}

“BANG” sagde det. Jeg har fløjet derud af med 117 kilometer i timen og pludseligt på et splitsekund, blev tæppet revet væk under mig. Det burde ikke ske. Ikke for sådan en som mig? Jeg er jo kun 25 år, har ikke ondt et eneste sted i kroppen og udover de rastløse nætter, så rummer jeg stadig så meget engement, livsglæde og gå-på-mod. Men..

En sengeliggende medicinstuderende og blogger

Den lille bitte blop, som så pænt og hyggeligt svømmer rundt inden i mig, er stresset. Højst sandsynligt fordi min krop alt for længe, har været på overarbejde, og nu må prisen blive betalt. Faktisk er jeg kun i 23. uge, og min livmoderhals og konstante plukveer ligner noget, som en højgravid kunne nikke genkende til. Derfor ligger jeg her. I min sofa og min seng på skiftevis, og plejer kroppen ved at lave absolut ingenting – ligesom lægen har ordineret. Og det værste og bedste ved dette dovneri er, at det virker afsindig godt på de der pokkers plukveer. Jeg satser derfor på, at jeg på mandag kan genoptage mine arbejdsopgaver lige så langsomt igen – med eksamen og udvikling af opskrifter! Blot i et langt roligere tempo..

  
{De tre piger, der betyder aller mest for mig i denne verden; Spiloppen, min mor og lille Moster Asta}

Cafe i akademihaven  Sorø akademi
{Pinse ferie med to af mine søde kusiner, spiloppen og mine kære forældre. Dagene bød på gåtur ved min gamle skole – Sorø Akademi, grill og sommeraftener, og indehygge med Postmand Per}

Brunchtallerken cafe Fleuri  Arbejdsplads på cafe Fleuri
{Selvforkælelse på Cafe Fleuri. Mit absolut yndlings- og nye stamsted, som jeg også skrev om for et par uger siden, i min “Odense spise guide”}

Kylling i hvidvin  Omelet med bacon
{Kylling i hvidvin med urter og båndpasta og spejlægs omelet – to af de mest læste indlæg i disse dage}

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *