Nordisk picnic, startvanskeligheder og regnvejrsdans

Jeg føler efterhånden at det er længe siden, at jeg sidst har samlet nogle skønne, og små øjeblikke fra vores helt almindelige hverdagsliv. Øjeblikke som lyser op, blomstrer og giver lidt ekstra glød til den kedelige og snart overstået sommer. For selvom vejret mest af alt har budt på regn, så kan jeg alligevel se på min kamerarulle, at der er blevet taget lidt billeder i regnvejret. Dog kun en smule. For mit fokus har nemlig været et helt andet sted – nemlig på at filme. Jeg har prøvet at filme en masse, men endnu er der ikke kommet særlig meget ud af det. Jeg vil så gerne blive bedre og ikke mindst udforske videoformatet, som jeg selv er faldet pladask for, men indtil videre må i altså vente lidt endnu. Forhåbentlig ikke alt for længe, for jeg filmede faktisk hele sidste torsdag, hvor B og jeg var til et burundisk bryllup. Et helt fantastisk et af slagsen, som jeg glæder mig til at dele ud af på min youtubekanel.

Regnvejrs sommer  Hund og barn
{Spiloppen har absolut ikke noget imod regnvejr, og har danset, hoppet og sunget igennem de fleste byger her i sommerperioden. Gerne sammen med Mokka, som er mine forældres hund, og som vi var så heldige at passe en hel uge, imens de var på ferie}

Umashi sushi  Sushi umashi
{Ingen “små-øjeblikke” uden Sushi fra umashi. Jeg kunne leve af den slags fisk – morgen, middag og aften}

Sorøsø  Sorø sø
{Gåture ved vandet og snak om fisk, skibe og havfruer}

Spis festival Odense  Picnic Spis festival Odense
{Nordisk og virkelig lækker picnic i samarbejde med SPIS-festival og gourmetrestauranten “the balcony” i Odense. Et virkelig hyggeligt arrangement, som B og jeg deltog i, imens en sød veninde legede med vores spilopmager}

Cookies med chokolade  cookies og mælk
{Disse cookies med chokolade må nok være månedens opskrift, hvis jeg altså skal indføre sådan en titel. Tusind tak fordi, at i tog så godt imod dem}

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.