Noget fantastisk at fejre

Sponsoreret
Hyundai Tucson  Tucson, Hyundai
Jeg er ufattelig berørt, stolt og lettet over, at skulle skrive dette indlæg. Hvis jeg skal begynde med det første verbum, så er jeg berørt over, at over 85.000 forskellige mennesker læser med herinde hver eneste måned. At i afprøver mine opskrifter, altid kommer med positiv og brugbar konstruktiv kritik, spørger ind til mig og min familie, og hepper på mig, når det både går op og ned ad bakke.

Berørt..

Min blog er et utrolig positivt univers, og i accepterer, at vi for en stund glemmer alt om nullermænd, trætte børn og fedtet hår. Vi ved alle, at dette foregå i ethvert hjem, men her på bloggen prøver vi sammen, at finde lykken i de helt små ting. TAK fordi i læser med, og fordi min blog aldrig har været et sted, hvor ubehagelige kommentarer og nedgørelse har fundet sted.

Maria Vestergaards datter  Kerteminde strand

Stolt..

Dernæst er jeg hamrende stolt over, alle de samarbejder jeg det seneste år, har fået stablet på benene, og særligt dette, som jeg nu skal præsentere jer for, står mit hjerte meget nært. Måske i husker, at jeg for nogle måneder siden rejste til Milano med Hyundai i forbindelse med lanceringen af den helt nye KONA. Min lille familie og jeg er nu så heldige, at vi har fået lov til at låne denne afsindig smukke Hyundai Tucson 1.6 4WD. Jeg har faktisk aldrig i mit liv kørt i noget så flot før, og mit hjerte sad helt oppe i halsen, da jeg første gang satte mig ind bag passagersædet.

Lettet..

Det sidste verbum, som nok også er det allervigtigste er, at jeg er så utrolig lettet over, endelig at have en bil at køre i. Da jeg for et par måneder siden fik af vide, at jeg helst skulle være så sengeliggende som overhovedet muligt pga. blødninger, plukveer og for meget protein og leukocytter i min urin, så satte det virkelig vores hverdag på prøve. Normalt har jeg cyklet spiloppen til og fra vuggestue, men pludselig var det ikke en så god ide længere. Min familie har været så hamrende søde, at låne os bil på skift, og derimellem har vi betalt for alt for dyre taxature. Det er derfor en kæmpe lettelse, at vi nu kan være så heldige, at have en bil at køre rundt i – og så ovenikøbet så smuk én af slagsen fra Hyundai!

Picnic på stranden  picnic
Vores nye lånebil fra Hyundai blev fejret med en picnic tur på kerteminde strand. Ost, pølse, frugt, sand mellem tæerne og en snak om, hvor herligt livet nu engang er, når man husker at sætte pris på de helt små ting. Så glemmer vi et øjeblik, at jeg havde omgangssyge for et par dage siden, min mand skal stå op kl. 05.00 på mandag for at tage på arbejde, og spiloppen fandt den allerstørste vandpyt, som hun lagde sig ned i midt på parkeringspladsen inden vi kørte hjem igen.

strand picninc  Maria vestergaard picnic

Hyundai Tucson 1.6 4WD  Tucson 1.6 4WD Hyundai

Kerteminde  Maria Vestergaard familie

Livet er herligt <3

1 kommentar til “Noget fantastisk at fejre”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *