Mostersigne – dine penge værdigt!

Mostersigne facade  Mostersigne julesokker
{Mostersigne udefra og i et hyggeligt hjørne med julesokker}

Det er vigtigt for mig først og fremmest at slå fast, at dette blogindlæg IKKE er sponsoreret!

At handle dansk

Tænker du over, hvor du lægger dine penge i den store forbrugsfest her til jul? Tænker du over om pengene lander i danske lommer, dansk arbejdskraft og dansk SKAT, eller køber du uden tanke i store legetøjskæder der har sæde, sjæl og hjemme i udlandet?

At købe dansk handler ikke blot om, at købe danske æbler i stedet for sure, sprøjtede, udenlandske frugtpakker. Det handler i særdeleshed også om legetøj, køkkenudstyr, boliginteriør og design. Det handler om at støtte lokalt, sin nabo, sin familie og sine venner, der tør at tage springet og arbejde selvstændigt. Måske koster varen 10kr mere, end hvis du købte den i en stor udenlandsk kæde, men så kan jeg også garantere dig for, at handlen var langt hyggeligere og nærværende, og at sandsynligheden for at butikken også ligger der til næste år, er langt større.

MosterSigne og onkel Anders

Mit hjerte banker for selvstændige og iværksættere, og mit hjerte banker også for Mostersigne. En lille bitte legetøjsbutik, som min bedsteveninde åbnede sammen med sin kæreste (onkel Anders) først som webshop, og nu også som fysisk butik i hjertet af Slagelse på Sjælland.

Ejer af Mostersigne  Onkel Anders
{Moster Signe og Onkel Anders i deres skønne fysiske butik i Slagelse}

Mostersigne er essensen af sjæl, varme, nærvær og profesionalisme. Man bliver mødt af ægte venlighed, af ildsjæle der arbejder dag og nat, og som investerer og risikerer alt for at drive deres hjertebarn. Jeg er måske en smule farvet, men jeg synes, at det er Danmarks bedste legetøjs- og interiør butik til børn.

Indlægget handler dog ikke kun om Mostersigne. Det handler om alle virksomhedsejere og iværksættere, der netop i denne måned skal hive så mange penge hjem, at der også kan blive betalt regninger og købt nye varer til næste år. Så tænk over, hvor du lægger dine penge. Du skal jo alligevel lægge dem et sted, så hvorfor ikke lægge dem hos dem, der er der nærmest?

Udover legetøj og interiør til børn, så skal i måske også købe uld og bomuld til jeres børn og kære. Her vil jeg af hjertet gerne anbefale Naturbarn, hvor ildsjælen Dorte står bag. Der er simpelthen noget helt særligt over de mennesker, der gør en dyd ud af, at vi andre kan handle godt, sikkert, økologisk og med en høj kvalitet.

image  image
{Spiloppen i barnevognsdragt og nattøj fra Naturbarn}

Tusind tak til alle små som store virksomheder, der har turde tage springet. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis der er nogle i kan anbefale, når vi alle skal julehandle i denne søde jule tid.

1 kommentar til “Mostersigne – dine penge værdigt!”

  1. Øv, hvorfor ligger Moster Signe ikke i Odense 🙁 Den ser så fin ud!
    Jeg er 100% enig i din omtale om Naturbarn, fantastisk!!!!

    I øvrigt tak for en dejlig blog
    Og glædelig jul

    //Sally

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.