For et par uger siden deltog min kæreste, hans familie og jeg selv i noget nær det smukkeste bryllup, jeg nogensinde har oplevet. Det var det aller første Burundiske bryllup, som jeg har været med til, hvilket gjorde, at jeg havde glædet mig som et lille barn, i ugerne op til den skønne dag.

Hele dagen fra ceremonien i kirken begyndte og til den sidste dans var blevet danset, har jeg dokumenteret med mit kamera. Det er blevet til en hel fantastisk lille film, som beretter så fint om den herlige dag. Jeg håber selvfølgelig meget på, at i vil se den ved at trykke lige her, og måske i sidste ende abonnere på min youtube kanal. Jeg synes nemlig det kunne være smadder sjovt, at lægge endnu mere krudt og kræfter i i filmmediet.

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.