Et moderne burundisk bryllup

  
For et par uger siden deltog min kæreste, hans familie og jeg selv i noget nær det smukkeste bryllup, jeg nogensinde har oplevet. Det var det aller første Burundiske bryllup, som jeg har været med til, hvilket gjorde, at jeg havde glædet mig som et lille barn, i ugerne op til den skønne dag.

Hele dagen fra ceremonien i kirken begyndte og til den sidste dans var blevet danset, har jeg dokumenteret med mit kamera. Det er blevet til en hel fantastisk lille film, som beretter så fint om den herlige dag. Jeg håber selvfølgelig meget på, at i vil se den ved at trykke lige her, og måske i sidste ende abonnere på min youtube kanal. Jeg synes nemlig det kunne være smadder sjovt, at lægge endnu mere krudt og kræfter i i filmmediet.

6 kommentarer til “Et moderne burundisk bryllup”

  1. Hold op hvor blev jeg da næsten rørt af den fine film fra brylluppet. Super fin video og skønt at se på noget smukt

  2. Små mange smukke mennesker. Misunder du er en del af sådan en fantastisk kultur. Glæder mig til baby nr. 2 kommer by the Way. Så spændende.

    1. Hvor er det bare sødt af dig at skrive. Jeg synes også det er helt fantastisk at opleve på så tæt hold, og ikke mindst være en del af. Og hvor er det dejligt, at du glæder dig til at følge med – med den lille ny! Jeg glæder mig også gevaldig meget kan du tro 🙂
      Kh Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *