Mit hår og min krop er på vej tilbage

Indeholder reklame for frisør Hårfin
Frisør hårfin . Hårfin Odense
Følelsen af at dele krop med et andet, ganske lille og ufattelig sødt, menneske, har jeg nydt. Jeg har faktisk elsket det. Især den del hvor barnet er kommet til verden, og hvor det skal ernæres via modermælken og efterfølgende søge tryghed på brystet eller i favnen. Der findes faktisk næsten ikke noget bedre.

Alligevel er jeg ved at være nået til et punkt, hvor jeg savner mig selv. Savner min gamle krop, og være fuldstændig og aldeles ene om den.

Jeg savner tid for mig selv, og pludselig er to eller tre løbeture om ugen blevet et frirum, jeg ikke før har nydt på samme måde. Ja, jeg er faktisk helt begyndt at nyde at løbe. Fordi det netop giver mig “mig tid”, og fordi jeg synes, det er rart at gøre noget for mig selv og min krop.

Frisør hårfin Odense . Frisør Odense

Frisør Hårfin

Sådan har jeg det også, når jeg lader Eva fra frisør Hårfin eller hendes dygtige ansatte, Cathrine ordne mit hår. I ved. På den der plejende, komfortable, wellness-agtige måde. For sådan er det altså, at besøge denne frisør i Vintapperstræde i Odense.

Eva sagde i øvrigt også til mig for snart længe siden, at tiden hvor jeg har lyst til at pleje mig selv, nok skal komme. På det tidspunkt hvor vi snakkede om det, sad jeg netop midt i en hårmaske-seance, og beklagede mig over, at jeg absolut ingen lyst havde til at ordne mit hår, lægge makeup eller købe nyt tøj. Og den eneste grund til at jeg var gået til frisøren var, at Eva havde skrevet til mig og sagt, at mit hår altså virkelig trængte. Jeg var faktisk en smule trist over hele min indstilling, men jeg sad også højgravid, og med væske i fødderne, og selvfølgelig fik jeg det meget bedre af, at komme afsted dengang; Gøre noget for mig selv, og mit udseende. Eva forsikrede mig også om, at lysten til netop dette, nok skulle vende tilbage igen. Det gør den altid efter andet barn, sagde hun. Noget jeg også har hørt andre fortælle.

Odense frisør Hårfin . Salon Hårfin Odense
..og pludselig kom det altså. Selvfølgelig ikke over natten. Den kom nok nærmere snigende en dag ad gangen, i takt med at de sidste graviditets kilo røg, løbeturene blev længere og tilværelsen også en del nemmere. Det har egentlig aldrig været svært, sådan at blive fire familiemedlemmer lige pludselig, men det er alligevel klart, at det har en vis tilvænningsfase. Man skal ligesom finde nogle nye roller at navigere rundt med, og det synes jeg pludselig, går rigtig godt. Så godt, at jeg har tid og overskud til at sætter resourcer af til udelukkende mig selv.

Og nu når jeg alligevel nævner det med graviditet og frisør længere oppe, og i så ofte skriver og spørger til det, så er det grønne produkter, som Eva fra Hårfin bruger. Mærket hedder “Oway” er økologisk, biodynamisk og alle mulige andre lækre og rigtige ord, som man gerne vil have stående på både sin hårfarvning og shampoo, når man er gravid eller ammer. Sådan tror jeg ihvertfald, at vi er mange der har det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *