Min transformation hos frisør Hårfin

Hjertevarme Eva fra frisør Hårfin

 

Førbilleder salon hårfin  Hårfin
{Før- og efterbilleder af min skønne behandling hos frisør Hårfin}

Jeg er netop trådt ud af salon Hårfin, som et komplet nyt menneske. For det første fordi mit hår aldrig før har været så pænt og velbehandlet før, for det andet fordi jeg aldrig før har prøvet, at klikke så godt med en frisør før, at jeg (næsten) får lyst til at sende et venindebrev eller hjertehalskæde efterfølgende. Eva, der ejer salon Hårfin er ikke bare hjertevarm og total nede på jorden trods hendes dyre og velgennemførte inventar, hun er også ufattelig humoristisk. Jeg fik simpelthen de herligste grineflip undervejs i min transformation, imens jeg slubrede mig i god cafelatte og Johan Bülow chokolade. Ja, luksus og forkælelse manglede der absolut intet af hos hende, og så er det ikke engang noget, man skal betale ekstra for!

Hårfin Odense Oway produkter hos hårfin
{Salonen er simpelthen så fin og gennemført indrettet}

Graviditets venlige hårprodukter

Efter flere uheldige frisør oplevelser i Odense, har jeg virkelig været i tvivl om, hvem jeg næste gang skulle kaste mig i den varme stol hos. Det var derfor i et råb om hjælp på instagram, at flere af jer søde læsere, anbefalede Salon Hårfin, der er beliggende på Vintapperstræde. Jeg står jer derfor i stor gæld, da jeg nu har fundet “min frisør”.

Da jeg er gravid ønskede jeg, at skåne både min egen men også min lille “blop” i maven, mest muligt. Derfor fik jeg kun økologiske og biodynamiske produkter fra Oway i håret. Og resultatet blev mildest talt fantastisk! Der er tre forskellige brune nuancer i mit hår samt en smule lyse striber. For første gang er jeg nu brunhåret uden at have påført mig en farvehjelm, hvor en begyndende udgroning alt for hurtigt, vil komme til syne.

Faktisk føler jeg mig som et komplet nyt og langt flottere menneske efter den skønne behandling. En kæmpe anbefaling herfra!

Hårfin vintapperstræde  Hårprodukter hårfin

6 kommentarer til “Min transformation hos frisør Hårfin”

 1. Hold op det ser flot ud dit hår.

  Er det naturlige krøller du har? Og hvordan har hun sat dem?

  1. TUSIND TAK! Jeg er simpelthen også bare SÅ glad for resultatet og hele behandlingen generelt. Hun puttede nogle magiske (økologiske) produkter i mit hår, som alle var af mærket Oway, der virkelig fik de vildeste krøller frem i mit hår.

   1. Utroligt – det er bare mega flot. Både krøllerne og din hårfarve.

    Jeg må vist flytte til Odense?

    Jeg har naturkrøller, men de er svære at få flotte og der er ofte krus i mit hår.

    Håber du også vil vise håret frem efter du selv har vasket det…

    1. Mit er også meget kruset og umuligt normalt, men plejer faktisk at “redde” det fladt når jeg går ud af badet, imens jeg ofte føntører det. Det hjælper en hel del på det! OG TAAAAK! Er også bare sååå glad for det 🙂 God dag til dig!

 2. Hvor er det bare noget LÆKKERT hår du har fået dig. Eva er bare den dygtigste frisør, slut prut… i øvrigt er hun også en meget dejlig veninde og faktisk min gamle mester. Du har gennemskuet hende godt 😉

  Tillykke med dit nye hår og din nye yndlingsfrisør (gætter jeg)

  1. Jeg er bare så glad for mit nye hår og “min” nye frisør. Mit hår går en lys fremtid i møde! 😀
   Dejligt at høre fra en der kender hende. Hun var skøn. God solskinsdag til dig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.