En mexicansk hofret

mexicansk mad  Mexicansk ret

Igår skrev jeg indlægget hemmeligheden bag min blog, som gav anledning til, at jeg også delte opskriften på min kærestes hof ret, der er så flot beskrevet i indlægget. Den kommer derfor her:

En mexicansk hofret
 
Forfatter:
 
Ingredienser
  • en pose pommes barbecue (vi brugte dem fra Brugsen)
  • 300g hakket oksekød
  • ½ dåse tomatpure
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dåse majs
  • ½ pose mexikansk krydderiblanding
  • 1 avokado
  • revet mozzeralla eller cheddar ost
  • 2 tomater
  • ½ rødløg
  • evt. bladbredet persille
  • en dåse mexicansk salsa
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen, og varm pommes som anført på pakken.
  2. Hak løg og hvidløg, og steg det i en gryde med olie.
  3. Tilsæt hakket oksekød og lad det stege, til det er gennemstegt.
  4. Tilsæt tomatpure, majs og krydderi blanding, og rør godt rundt.
  5. Læg pommes i et ildfast fad, og drys kødet henover sammen med ost.
  6. Bland det gerne en smule sammen.
  7. Varm retten yderligere i ovnen 5-7min, og inden retten serveres, pyntes der med avokado, rødløg, og tomater skåret i tern.
  8. Spis retten med salsa.

 

Del på print

11 kommentarer til “En mexicansk hofret”

  1. Der står ikke tomatpure på listen over ingredienser, men ned i fremgangsmåde. Er det bare sådan en koncentreret tomat-pure?

    1. Maria Vestergaard

      Ej hvor irriterende jeg glemte at skrive det på. Fejlen er hermed rettet, og tak fordi du var skarp! Det er netop sådan en alm. koncentreret tomatpure jeg har brugt. 🙂

    1. Maria Vestergaard

      Ja det er der, og det er netop skrevet ind i opskriften også 🙂 Tak fordi du så fejlen 🙂

  2. Pingback: Bagt kartoffel med mexicansk fyld - Maria Vestergaard

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *