Min 26-års fødselsdag med damerne

Buffet menu . Champagne og blomster
Jeg vil ligge ud med at sige; at være gravid, amme og opfostre to børn, købe familiebil og i øvrigt kigge på hus, slet ikke har givet mig nogen følelse af dét at være “voksen”. Det har dét at blive 26-år derimod. Av. Det gik pludselig op for mig, at jeg ikke længere er i begyndelsen af 20’erne, hvor livet stadig er lidt uforudsigeligt, spontant og festligt. Jeg er jo virkelig voksen nu..

Om at blive “rigtig voksen”

Af samme årsag havde jeg også et enormt stort behov for, at samle alle kvinderne i mit liv og gøre det til en festlig aften med god mad, rosé, drinks og en masse pigehygge, så vi sammen kunne fejre, at livet må og skal være en fest hele vejen igennem. Min kære far har i øvrigt fortalt mig, at jeg bare skal vente til 30’erne og 40’erne. Årtierne bliver kun bedre og bedre. Lidt ligesom en god cognac! Så jeg glæder mig, og takker livet for de festlige 26 år, jeg indtil videre har oplevet.

Cocktail bar og drinks . Glade piger

Jeg var så heldig at hele 13 unge og smækre damer kom og skålede med mig i lørdags. Det var egentlig lidt af en præstation i sig selv, for det er som om, der i alle mine venindekredse er begyndt at blive spyttet så mange børn ud. Hvilket jo er herligt, men også en smule mere besværligt, når man skal drikke drinks og være “længe oppe”.

Lillebror og amning

Jeg var også selv en smule udfordret. Lillebror var nemlig ikke helt klar til, at undvære amning i løbet af aftenen og natten, så jeg blev nødt til at holde mig ædru det meste af tiden, og i øvrigt have mine to mænd placeret på et af værelserne tæt på mig. Det fungerede og vi alle havde en god aften. Spiloppen, hun overnattede hos mormor, som hun i øvrigt havde plaget om i jeg ved ikke hvor lang tid. Det skar dog lidt i hjertet at undvære hende, men det gik så fint!

Citronkage . Julie Hougaard
{Vi fik bl.a. denne citronkage med citronfrosting på toppen. En virkelig lækker og nem kage at bage}

Når jeg nu ikke kunne drikke særlig meget alkohol, så sørgede jeg for, at hælde godt på damerne. Dét der med at blande drinks har jeg dog fundet ud af, at jeg vitterligt ikke er særlig god. Så måske er det der, at der skal lægges lidt kræfter ind i fremtiden.

Da det blev et godt stykke tid over midnat bankede mine tre bedste venner på døren, der joinede festen i et par timer. B var i mellemtiden faldet om af træthed med lillebror i armene, så vi besluttede os for, at tage en drink eller to inde i byen, og danse til lidt pop musik.

Pige fødselsdag . Glutenfri kage

Jeg glæder mig allerede til min fødselsdag næste år, hvor endnu et år i livet skal fejres..

Sommer buffet . Pige hygge
{Menuen stod bl.a. på lakseruller, fyldt kyllingebryst, fransk kartoffelsalat, melonsalat, græsk salat, citron- og persillemarineret laks, couscous salat, brød og hummus}

 

 

5 kommentarer til “Min 26-års fødselsdag med damerne”

  1. Stort tillykke med fødselsdagen:-)
    Det ser ud til, at det var en skøn dag.
    Rigtig god pinse til du og din søde familie!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.