Hjertelig velkommen og tak fordi
du fandt din vej herind

Bloggen her er mit frirum, mit kreative værksted og min inspiration. Min hensigt med “Maria Vestergaard” er derfor også, at her skal være rart, hyggeligt og efterlade en følelse af nærvær. Jeg elsker at dele ud – både opskrifter fra mit hverdagskøkken og hyggestunder med min familie, men jeg synes også, at det er skønt når I derude bag skærmen, giver jer til kende.

I er derfor mere end velkomne til at skrive en kommentar i kommentarfeltet i kan finde efter hvert eneste indlæg. På den måde er der måske også flere, der kan få glæde af jeres kommentarer, hvis I f.eks. har nogle spørgsmål, gode idéer, eller beretning fra jeres eget køkken eller familielykkestunder.

De kærligste hilsner

Maria Vestergaard

Mariavestergaard.dk blev stiftet i efteråret 2015, og har over 440.000 sidevisninger, 350.000 besøgende/sessioner og 240.000 unikke besøgende hver eneste måned. Derudover er der over 27.000 mennesker på Instagram, der den vej igennem følger bloggen hver eneste dag. 

Alle kommercielle henvendelse går gennem min agent, Maria Kietz fra Collab Mangement, og hun kan kontaktes på denne mail: mk@collabmanagement.dk

Screenshot fra google analytics d. 6. april 2019 (de seneste 30 dage):

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.