Maria Vestergaard

Hjertelig velkommen!

Først og fremmest tusind tak for jeres besøg!

Jeg hedder Maria Vestergaard og er på nuværende tidspunkt bosat i Odense sammen med min familie, hvor jeg studerer til læge. Udover tunge bøger på medicinstudiet, så har jeg en stor passion for alt hvad, der handler om hjemmet, og her især madlavning. Jeg finder stor interesse i at eksperimentere i køkkenet, og udvikle opskrifter, samt skabe en hyggelig stemning omkring bordet med lækkert interiør. Derudover blev jeg d. 24. Maj mor til en lille pige, hvormed det meste af min tid forsvinder hen i hyggestunder sammen med hende.
Jeg håber at i finder en interesse i min lille verden, og har lyst til at læse med.

De kærligste hilsner

Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *