Madmuffins med bacon

Madmuffins

Opskriften på madmuffins med bacon og purløg, indeholder reklame for Valsemøllen

Madpakkemuffins til frokost

Det er uden tvivl genialt, at have flere forskellige madpakke favoritter i sin fryser. Det meste bagværk kan fryses ned, og på den måde kan man lave nogle store portioner ad gangen, som kan opbevares i fryseren. Hvis man så både laver en portion pølsehorn, pizzasnegle og madpakkemuffins og fryser ned, så kan man variere hver eneste dag med, hvad der bliver pakket med i madpakken.

En madpakkemuffin er oplagt at bruge både som eftermiddags måltid eller som en snack efter rugbrødsmaderne. Derudover ville nogle grøntsagsstænger, frugter og bær udgøre det allersidste af en komplet, nærende og smagfuld madpakke.

Hvis du vil bage frokosten helt fra bunden af, brug da min opskrift på bløde bamseboller og tilsæt Valsemøllens alm. hvedemel til dejen. Dette giver også et virkelig godt resultat.

Valsemøllen brødblanding

Madmuffins i samarbejde med Valsemøllen

De smagfulde madmuffins med bacon og purløg er udviklet i samarbejde med Valsemøllen og deres økologiske fødselsdagsboller. I princippet kan man bruge alle Valsemøllens bløddejs, brødblandinger til netop sådanne madpakke favoritter. Dejen er nemlig utrolig nem at arbejde med, og så giver den de blødeste og luftigste boller eller madpakkemuffins. Alt efter hvad man bruger dem til.

Valsemøllens brødblanding “Økologiske fødselsdagsboller” kan b.la. købes i Bilka, Føtex, Bilkatogo og nemlig.com. De smager fantastisk som fødselsdagsboller, men kan altså også trylles om til en masse andet godt bagværk. Det er kun fantasien, der sætter en stopper.

Opskrift på madpakkemuffins med bacon

Madmuffins

Madmuffins

Udskriv Pin
Forb. tid: 1 time 30 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 18 madmuffins

Ingredienser

  • 1 pakke Valsemøllens "økologiske fødselsdagsboller"
  • 200 g stegt bacon i tern
  • 200 g revet mozzarella ost
  • 1 bundt purløg
  • 1 æg til pensling

Sådan gør du

  • Følg instrukserne som anført bag på pakken ”valsemøllen økologiske fødselsdags boller”, men bland stegt bacon, ost og fint hakket purløg i dejen inden den formes til 18 boller, der placeres i en muffins forme på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Pensl muffinsene med sammenpisket æg
  • Bag muffinsene som anført bag på pakken

Madpakkemuffins

 

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering