Lykkestunder i ugens løb #10

Efterår i Sorø  Vinter i Sorø
{Hver årstid har sin charme, skønne Danmark!}

Jeg har lyst til, at begynde dette indlæg med ordet “WOW”. Jeg føler mig nemlig fuldstændig blæst over af lykke og begejstring over alle de skønne kommentarer og beskeder i har sendt i forbindelse med lanceringen af min nye blog. I har simpelthen taget så godt imod mit nye univers, og jeg glæder mig til, at leve op til jeres forventninger!

Af hjertet tak!

Suppe hos Soup Stone Cafe  Efterår i Odense
{Suppe hos Soup Stone Cafe til at varme os på i godt venindeselskab}

Udover at min nye blog blev lanceret i tirsdags, så har det i særdeleshed været en uge i venskabets tegn. Jeg har simpelthen haft de bedste lykkeønsker med både nye som gamle venner. Her står særligt lørdag aften mig meget klart, hvor jeg blev genforenet med 15 skønne veninder fra min tid som konkurrencegymnast. En flok piger jeg stort set levede sammen med i en provins hal, fra jeg var 5 – 20år gammel, ca. 4 gange om ugen. De fleste af dem har jeg ikke set, siden jeg flyttede til Odense, men selvom det nu er en del år siden, at vi sidst har nydt hinandens selskab, så var det som om, at der ikke var gået en dag siden vi sidst havde ses. Alle trådte øjeblikkeligt ind i deres gamle roller, og vi pjattede og fjantede som var vi 16 år igen, når vi mindedes vores gamle minder sammen. Det var en særlig aften, og jeg håber, at vi i fremtiden kan blive bedre til at blive genforenet!

Snemand i Odense  Arne Jakobsen ur
{Vi byggede snemand, B gav mig blomster, og jeg fik endelig hængt mit elskede ur op i køkkenet}

Det var også i denne uge, at jeg pludselig fandt ud af, at sommeren forlængst er gået bort, at efteråret er ved at tabe de sidste blade, og at vi pludselig er ved at nå december måned, med sne, slud og frostvejr. Jeg får næsten lyst til at sige, “stop tiden” for hvornår er et halvt år nogensinde gået så stærkt? Måske er det fordi, at jeg er blevet mor, at jeg pludselig har lyst til at dvæle et ekstra sekund mere ved hvert øjeblik, eller også er det fordi, jeg bare er så hamrende lykkelig for min tilværelse for tiden. Så lykkelig at jeg sommetider kan være bange for, hvornår ulykken rammer mig og noget forfærdeligt sker, for man kan umuligt være så lykkelig så længe ad gangen. Eller kan man?

Mørbradgryde og kartoffelmos  Æbletærte og kaffe
{Mørbradgryde og min elskede mormors opskrift på hendes fantastiske æbletærte}

Jeg har også for alvor skruet op for vinterretterne i mit skønne køkken, og simpelthen lavet så mange forskellige simreretter, der passer perfekt til denne årstid. Jeg elsker mad der laves i en gryde, og blot bliver bedre af, at stå på komfuret og vente på, at vi er klar til at spise!

Restaurant mmoks i Odense Sylteglas på restaurant mmoks
{Spiloppen elskede (især) brødet hos Restaurant mmoks}

Fredag aften inviterede B mig og spiloppen på middag på Restaurant Mmoks, hvor vi faktisk har spist en del gange efterhånden. Det er et rart sted at være, hvor stemningen og atmosfæren er hyggelig og nærværende, samtidig med at det er en gourmet restaurant. Vi har derfor af flere omgange haft spiloppen med på dette spisested. Hun brugte det meste af tiden på, at rende op og ned af restaurantens trapper bagerst i lokalet, til stor fornøjelse for hendes forældre, der spiste og drak sig mæt i god mad og vin. Det var i sandheden en skøn fredag aften, og vi er blevet enige om, at vi skal gøre det langt oftere.

mmoks Fasan på restaurant mmoks
{Fasan med fløde-rødvins-sauce. Jeg kunne have spist den sovs bart!}

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *