Lykkestunder i ugens løb #3

image

Jeg er endelig kommet ud på den anden side af mine sommereksaminer, og selvom jeg 90% af tiden har siddet med hovedet i bøgerne, så har jeg alligevel oplevet en del fantastiske lykkestunder i ugens løb. Især i dagene efter mine eksaminer har jeg nydt tiden sammen med min datter, kæreste og resten af min familie. Lige pludselig sætter man langt mere pris på de små stunder man har sammen, også selvom det bare er en gåtur i skoven, en tegnefilm i fjernsynet eller en tur i hjemme-frisør-salonen som er spilopmagerens yndlings beskæftigelse for tiden.

imageimage

image

image

image

Vi drog allesammen til moster Astas 11-års fødselsdag igår, lørdag. Det var en fantastisk dag, hvor vi tilbragte dagen i haven, spiste blommer fra blommetræet, løb efter familiehunden Mokka, og gik et par lange ture i skoven inden fødselsdags middagen blev indtaget om aftenen.

image

Nogle af vores bedstevenner overraskede os blandt andet med et frieri og et pludseligt søndagsbryllup på rådhuset, hvor vi mødte op alle tre med blomster og ris. Spiloppen syntes det var vældig sjovt, at kaste ris på brudeparret, samt dufte til den fine blomsterbuket, den smukke brud bar i hænderne. Selvom brylluppet kom en smule bag på os, så er der simpelthen ikke noget smukkere, end når to mennesker erklærer deres kærlighed overfor hinanden, men også foran deres nærmeste.

image

Squash kage – den lækreste og svampede kage til eftermiddags kaffen, er også blevet til i denne uge!

image

Denne Lasagne – den traditionelle er også kommet til samlingen af opskrifter! Den kan klart anbefales!

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *