Lykkestunder i ugens løb #9

image  image-31

Denne uges mindeværdige og lykkefyldte stunder bærer i særdeleshed præg af en skøn weekendtur til Sverige. Vi er en håndfuld bedste veninder, der alle har holdt sammen siden gymnasiet, og som jævnligt ses på trods af geografiske afstande, eksamensperioder og hektiske selvstændige virksomheder. Et af de tidspunkter vi mødes på, er den årlige sommerhustur til Sverige, hvor vi trækker stikket ud, flader ud, og kun nyder hinandens selskab i en hel weekend.

 

image-32  image-30

Det er en fantastisk god tradition, og jeg talte at det nu måtte være 4. Gang, at jeg besøgte det skønne hus, et ødet sted i skåne. I år var dog hel speciel. Vi var nemlig ikke kun os piger, men også vores mænd havde vi slæbt med, og så selvfølgelig den lille spilopmager, der også var uden for landets grænser for aller første gang. Det sidste var dog noget, vi desværre ikke helt havde forberedt os godt nok på, og vi stod derfor på kommune kontoret fredag eftermiddag, for at få fat i et midlertidigt pas til den lille frøken, så hun kunne komme over den bevogtede grænse til Sverige. Det lykkedes heldigvis, og vi kunne alle ånde lettet op, da vi fik det midlertidige pas i hænderne. Selve pasbilledet er dog ikke noget at vise frem. Spiloppen var særdeles sur og fornærmet over det store spetakel, og derfor er hendes bryn sænket, munden vendt nedad og gråden på vej ud af øjnene, men det har vel også sin charme.

image-33  image-39

Selve turen gik overordnet virkelig godt. Spiloppen vågnede kun enkelte gange om aftenen, da vi konkurrencefyldte veninder, råbte for højt i det hjemmelavede jepardy spil. Derudover bestod weekenden af æblerov, kortspil, gåture, film på madrasser, god mad, vin i store mængder, bland selv slik, og en masse hygge i form af ild i brændeovnen, tæpper og godt selskab.

image-36 image-37

Lige så rart det var at være afsted, lige så rart var det nu også at være hjemme igen. Vi står nu overfor en rolig kommende uge, hvor vi absolut ingen planer har, og det glæder vi os til. Nu er vi også fyldt op på gode lykkestunder, til at kunne klare en hel uges hverdags spektakel. Jeg håber i også har haft en dejlig weekend!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *