Lykkestunder i ugens løb #7

image

Jeg synes, at tidens tand gør noget godt ved mig. Min alder klæder mig, jeg hviler langt mere i mig selv nu, end jeg gjorde før hen. Og jeg nyder de små lykkestunder, der opstår ud af ingenting, selv i situationer jeg helst ville være foruden.

Sådan har det især været i denne weekend, hvor spiloppen har været syg af feber, snot og astma. Jeg stod bogstavelig talt med rosé vinen i hånden fredag eftermiddag, og var ved at planlægge en tapas middag, der skulle indtages udenfor med tæpper og sammen med min lille familie, da telefonen ringer fra vuggestuen, at spiloppen har feber. Alle planer blev aflyst og jeg har mest af alt brugt min weekend i sengen, hvor en pylret tumling har prøvet at finde ro. Godt nok var det ikke den weekend jeg havde tiltænkt os, men det endte med, at blive utrolig hyggeligt, også selvom tapas-rosé-menuen blev skiftet ud med pizza og cola! Vi har simpelthen puttet, nusset og spist en masse kage når appetitten har været til det. En lille spilopmager fik endda lov til at indtage et stykke kage blandt dyner og sovedyr i sofaeen. Noget som var et kæmpe hit og hjalp gevaldig meget på feberen og humøret!

image image

Heldigvis nåede vi også at nyde det fantastiske solskins- og sensommer vejr i ugens løb, og jeg fik købt blomster hos min absolut yndlings blomsterhandler i Odense. Det kommer stadigvæk helt bag på mig, at det kan være så lunt og solrigt midt i i september måned, og jeg tænker at efteråret i år, må blive en kort fornøjelse.

image

image

Som altid har gryder, pander og komfur også været i gang herhjemme, og det er b.la blevet til en masse nye opskrifter og mad der endnu ikke er blevet delt på de sociale medier.

image

image

image

Jeg håber, i også har haft en dejlig og lykkefyldt uge!

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *