Lykkestunder i ugens løb #5

image

Endnu engang følger jeg op på den hyggeligste lille tradition her på bloggen – nemlig denne uges lykkestunder. Du kan læse tidligere uges lykkestunder lige HER, som i den grad var værd at skrive om.

Denne uge har ikke været nær så begivenhedsrig som sidste. Der har været langt færre gæster på besøg (hvis man undlader at snakke om de uanmeldte- og impulsive besøg), og samtidig har vejret gjordt, at vi er trukket indenfor blandt puder, tæpper og efterårs hygge. Jeg elsker årstiderne, og føler mig priviligeret over at leve på den del af kloden, som oplever så mange forskellige facetter af vejret året rundt. Derfor har vi i denne uge budt efteråret hjertelig velkommen og sagt farvel til sol, farver og friske sommerretter. I stedet har rodfrugter, suppe og en masse morgengrød stået på menuen i denne uge. Meget anderledes fra sidste uge, men ikke mindre fantastisk!

image

Som i kan se på nedenstående billede, så har jeg endelig fået købt mig de flotteste (og duftende) krydderurter til vores vinteraltan. En altan der er fuldstændig lukket til, og som vel kan sammenlignes lidt med en udestue. Det er min hensigt, at jeg hen over efteråret vil fylde dette rum med tæpper, velduftende kaffe, pudder, hygge, hjemmebag og en masse krydderurter i vindueskarmene. Det er vist allerede blevet mit yndlings rum, og så har spiloppen valgt, at den sidste krukke skal bruges til klemme-behoholder. Det er dog indtil jeg får købt mig en mynte eller citronmelis, som må være den sidste krydderurt, jeg virkelig mangler!

image image

Derudover har denne uge for alvor stået i familiens tegn, og jeg er begyndt mere og mere at sætte pris på tiden væk fra spilloppen, savnet, og det at glæde mig til, at hun bliver hentet igen fra vuggestue om eftermiddagen. Faktisk kribler det i hele min krop, når kl. slår 14.00. Og imens B cykler ned efter hende, så forbereder jeg eftermiddagsmåltid herhjemme til os alle tre. Det er enormt hyggeligt, og forleden dag havde jeg bagt vores yndlings boller, fuldkorns gulerodsboller, som er bløde og luftige, og som derfor arter sig perfekt til en spilopmager, der endnu kun har 8 tænder siddende foran i munden.image

image

image

Jeg er desuden blevet ualmindelig glad for min nye plakat fra Framkalla app, der gengiver de bedste lykkestunder med min datter.

Lørdag, igår var vi inviteret på det lækreste fødselsdags-kage-og-bolle-bord hos en god veninde i Kbh. Det var hundrede år siden vi sidst havde set hinanden, så det var dejligt at få sludret og vendt verdens situationen i det københavnske! Og så havde hun kreeret de flotteste og pæneste kager, som faldt lige i alle gæsternes smag. Jeg har endnu ikke prøvet selv at bage en cheesecake, men det må jeg snart begive mig ud i. For det smager bare SÅ godt!

image image

Jeg håber i også har haft en skøn uge, med en masse gode lykkestunder med jeres kære.

Del på print

6 kommentarer til “Lykkestunder i ugens løb #5”

 1. Ser dejligt ud med din vinteraltan. Jeg kan anbefale dig at få fat i en chokolademynte. Smager After Eight-agtigt. Jeg har haft min i 11 år nu og den har givet utallige aflæggere.

  1. Maria Vestergaard

   Sikke et dejligt tip, og hvor lyder det bare til, at smage godt. Jeg må hellere undersøge det nærmere 🙂 God dag!

  1. Maria Vestergaard

   Ja, det er sådanne billeder, der kan være farlige at se på. Især en sen eftermiddag, hvor der mangler noget sødt til kaffen 😀

 2. Spring ud i det – som du kan se på mit blogindlæg fra idag, lavede jeg det så sent som igår, dog på glas.
  Det er verdens nemmeste dessert og den kan varieres i det uendelige 😀
  Denne var med philadelphia/skyr rørt med fersken og citron og toppet med abrikos marmelade og peanuts.

  – A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *