Lykkestunder i ugens løb #4

image

Jeg er blevet enormt glad for denne tradition på bloggen, hvor jeg hver søndag deler lykkestunder fra ugens løb. Det giver en enorm glæde, at kigge billederne igennem, skrive om hverdagsstunderne og mindes om de små øjeblikket, som vi alle har og oplever, men som vi alt for sjældent sætter pris på. Denne ugentlige tradition hjælper mig med, at sætte pris den foregående uges begivenheder, også selvom det bare er en gå tur i parken, gummistøvle-hopning-i-vandpytter eller pandekager på en regnfuld søndag. Livet er jo nu engang herligt!

 

I begyndelsen af ugen blev jeg inviteret til det hyggeligste event med Fredsted the. Her blev der serveret en 3-retters menu, hvor der indgik te i madlavningen i alle de små delikate retter. Derudover var velkomstdrinken en kold iste med gin og til den lille smukke bærtærte vi fik til dessert, blev der serveret et overdådigt udvalg af deres lækre te. Jeg blev dybt inspireret af de smukke retter, hvor te indgik som en helt almindelig ingrediens, og jeg har derfor allerede prøvet, at bruge et par te poser i min madlavning – nemlig mine naanbrød. Mere om det senere!

image

image

 

I denne uge er jeg virkelig blevet fyldt op på vennekontoen. Noget jeg har forsømt meget længe pga eksaminer, og derfor har set utrolig meget frem til. Onsdag blev den månedlige mediciner-madklub afholdt hos mig. Madklubben som består af både mænd og kvinder er en fantastisk tradition, hvor vi skiftes til at invitere hinanden hjem på mad, på en ellers helt almindelig hverdags aften. I onsdags serverede jeg indisk som bestod af kylling i kokos-cashew-sauce, hjemmelavede naanbrød hvor jeg havde drysset med et tebrev som krydderri, og så selvfølgelig ris. Opskriften på naanbrødene vil i se her på bloggen i løbet af denne uge.

image

 

Derudover havde vi besøg af et fantastisk vennepar fra “gamle dage”, som havde taget den lange køretur hele vejen fra København til Odense en torsdag aften. Nedenfor ser i efterårsdesserten som jeg serverede. Den lækreste æble-crumble-kage, som jeg serverer hvert eneste år, når vi nærmer os efteråret. Opskriften har jeg lavet i samarbejde med Finax, og jeg skal nok give lyd fra mig, når i kan få fingrene i den.

image

image

Lørdag aften var jeg for første gang, i noget lignende 100 år, i byen. Mig og min veninde fra mødregruppen havde pænt bedt vores mænd om at tage “voksen-tjansen” derhjemme sammen med børnene, hvor vi imens havde iført os vores strammeste jeans og stilletter – klar til at male byen rød! Jeg malede byen rød med alt hvad det indebar, og stod først med nøglen i min hoveddør da klokken var 06.00 OM MORGENEN! I kan måske regne ud nu hvorfor, at dette indlæg bliver udgivet på en mandag, istedet for den sædvanlige søndag!

image

Derudover bød ugen selvfølgelig på tonsvis af hyggestunder med min datter og kæreste, hvor vi fik nydt det aller sidste sommervejr for denne omgang inden vi for alvor vil finde tæpper, pudder og sutsko frem igen, og gå efterårets hyggestunder i møde.

image

image image

Del på print

1 kommentar til “Lykkestunder i ugens løb #4”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *