image

I sidste uge fortalte jeg, hvordan jeg havde fundet lammeskindsutskoene, tæpper og den varme kaffe frem, for at forberede mig på efteråret og dens hygge. Godt nok har ugen været hyggelig, men på en helt anden måde, end jeg havde forestillet mig. Jeg har drukket rose i gården, solet mig i haven, og badet i søen med min lille spilopmager. Hvornår besluttede sommeren sig for, at forsvinde for at komme tilbage igen midt i september?

image

image

I begyndelsen af ugen var jeg stadig ikke klar over, at jeg i den kommende weekend skulle rende rundt i bikini og nyde de sidste solstråler, så jeg bryggede istedet ingefærshots og bagte bamse boller til min lille familie. Jeg får sådan nogle månedlige flip/projekter, og i denne omgang handler det om, at bruge så lidt penge på brød og boller. Så jeg har bagt virkelig meget i denne uge, for vi spiser åbenbart utrolig meget – os tre.

image

Desuden har jeg været til hele to fødselsdage i denne uge. Først min skønne faster der fejrede at hun nu kunne gå på pension, men langt fra er klar til at slippe sit arbejde og kollegaer, samt min elskede mors fødselsdag, hvor vi blev inviteret til et skønt brunch bord. Den første fødselsdag var en tøse-fest og inkluderede derfor kun mig. Jeg er nu stoppet helt med at amme, og udnyttede det ved at drikke et eller to glas vin for meget. Jeg fortrød ihvertfald det sidste glas dagen efter, da jeg sad med hovedet i de medicinske bøger, og læste om hjernens anatomi. Av hvor gjorde mit hovede ondt!

image

image

Selvom det ikke ligefrem er ren lykke, det jeg nu skal fortælle, så har det alligevel bragt noget fantastisk med sig. Vores lille spilopmager har stort set ikke sovet siden hun blev født, og B og jeg har haft skiftende vagter hver eneste nat, hvor vi har prøvet at få hende til ro. Onsdag går jeg til læge med hende, da vi nu er så sikre på hendes symptomer – astmatisk bronkitis. Hun kommer i behandling samme dag, og den selv samme aften, og lige siden, har vi haft en spilopmager der har sovet igennem uden en eneste opvågning. Der er sket et mirakel! Godt nok er det helt forfærdeligt for vores lille mus, at det er det der har drillet hende så længe, men dejligt er det, at hun nu er i behandling og får det bedre. Jeg kan slet ikke forstå at hun nu sover så tungt og længe. Jeg har fået mig et helt nyt barn! Næste projekt er, at få lært vuggestuen, hvordan hun inhalerer medicinen gennem masken, og så kan hun forhåbentlig også begynde på, at sove dernede også. Søvn skaber nemlig lykkestunder, og jeg håber, at i også har haft en dejlig uge, med en masse skønne stunder.

image

Følg mig rundt