Lillebror otte måneder

Maria Vestergaard og søn . Maria Vestergaard Hansen
Det slog mig, at mine børn måske en dag vil læse alle mine skriblerier her på bloggen. At de vil kigge gennem billederne og videoerne, og spørge ind til de stunder vi har oplevet sammen. Tanken gør mig glad, og det giver endnu mere mening til hele den her online verden.

For jeg har ikke været god til at udfylde børnenes “barnets bog”, men i stedet har jeg f.eks skrevet om hver eneste måned af min søns liv. Om hans udvikling og vores familie generelt.

Jeg håber, han vil finde det sjovt at læse en dag.

Danmarks største blogger . Maria Vestergaard baby
{Fra vores tur til Nordjylland, hvor vi besøgte en bondegård. Jeg filmede hele turen, som kan ses: HER}

Min lille milde dreng

Han er en forsigtig lille mand. Slet ikke særlig udfarende ligesom hans storesøster. Og selvom han nu kan kravle og endda gå langs sofaeen, spisebordsstolene og toilettet, så er han absolut ikke særlig modig. Han holder sig faktisk allerhelst i nærheden af mig hele tiden, og stikker i et stort vræl, hvis man forlader rummet.

Han ligner mere og mere sin far af udseende og mor af sind. Han har fået børneeksem og kronisk hoste ligesom hans storesøster, og så er han (heldigvis) blevet noget af et madøre. Jeg er ved at vende mig til det, og laver nu konsekvent hans portion havregrød større end spiloppens, når jeg serverer deres morgenmad. Og under aftensmaden ses samme scenarie, hvor lillebror rydder hans storesøsters rester fra tallerkenen. Banan er han dog stadig ikke fan af.

Han er stadig lang, og lårbasserne er også vokset en del, nu hvor den faste føde er sådan et stort hit, og han stadig nyder ammetåre om natten. Spiloppen derimod er blevet en rigtig lille pige, som pludselig syner åleslank i forhold til hendes babybuttede lillebror.

De tog nyder også hinanden, men vi trænger virkelig til ferie. Sådan virkelig ferie. Uden børnehave, arbejde, og måske også sociale medier for en kort stund. Jeg drømmer lidt om en uges detox, hvor jeg kun lader mig selv læse bøger og se Gilmore Girls over netflix.

Andre der har prøvet en detox fra computer, TV, telefon og sociale medier før?

Mulat baby . Mulat dreng
{Fra spiloppens tre års fødselsdag med familien}

Læs også gerne:
Lillebror 2 måneder
Lillebror 4 måneder

3 kommentarer til “Lillebror otte måneder”

 1. Hej Maria, jeg faldt over din hyggelig blog da jeg søgte efter anmeldelser på søskendevognen
  Baby Jogger City Select LUX 🙂 Jeg vil bare høre om du stadig vil anbefale den til søskende? Tænker også med hensyn til lure, når nu Klapvognen ikke kan lægges helt ned. Kan nemlig se at du også bruger en anden med lillebror 🙂

  Hilsen en ny følger 🙂

  1. Hej HS 🙂
   Hvor er jeg glad for at læser med. Tusind tak for det!
   Vi har været rigtig glade for den, og det er vi stadig. Vi bruger den dog udelukkende som klapvogn. For den lille barnevognskasse, man kan købe til søskende vognen, er lillebror vokset ud af 🙂

   Spørg endelig hvis du har flere spørgsmål!
   Kh Maria

   1. Tusind tak for svar! 🙂 synes du at den er for stor til at tage med i bussen eller gennem alm. Døre?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.