Lillebror fire måneder

Maria Vestergaards søn  Maria Vestergaards søn
Lillebror er nu hele fire måneder gammel, og er stadigvæk noget af det yndigste i verden. Det er ihvertfald ordet, min veninde, “moster Signe” bruger om min lille mand, og jeg suger det fine adjektiv til mig, som var det mig selv, hun beskrev. Hvorfor mødre, inklusiv mig selv, må være noget så forfærdelige at høre på, sommetider!

Læs ogsålillebror to måneder” og “lillebror tre måneder

Barnedåb for lillebror

Om blot to uger skal vi holde lillebrors barnedåb – først i kirken og efterfølgende på Restaurant mmoks i Odense. Vi har inviteret HELE familien, og en håndfuld af vores aller tætteste venner, der med årenes løb, også føles familiære. Hele 80 mennesker bliver vi, hvis alle møder op, og lillebrors barnedåb er derfor af en hel anden størrelse end spiloppens barnedåb, hvor vi kun inviterede vores forældre og søskende.

Jeg glæder mig til helt vildt meget; Til den gode mad, festlighederne og menneskene, men aller mest til at skabe endnu flere fine små minder, med vores lille familie som kernen.

Maria Vestergaards søn  Maria Vestergaards søn

“Er der nogle, der er meget høje i jeres familie?”

..er det spørgsmål, vi har fået allerflest gange, (bortset fra dem omkring hans hudfarve). Især af sundhedspersonalet, da lillebror er usædvanlig lang. Det er faktisk som om, at han kun vokser i længden. Jeg elsker det, og samtidig håber jeg også på, at hans lårbasser med tiden får en del mere sul på, så han er klar til institutionslivet om syv måneder, hvor det er særdeles fordelagtigt, at have noget at tag af med konstante sygedoms perioder i vente. Og så er buttede baby’er bare ekstra nuttede, synes jeg!

..men der er altså ikke nogen i vores familie, der er høje. Hverken på min eller min mands side. Faktisk er vi i min mors familie usædvanlig små, og med mine 164cm, er jeg klart den højeste af kvinderne i min familie. Det bliver derfor spændende at se, hvornår hans vækstkurve i forhold til højden “knækker”, for det ville da være underligt, hvis han skulle blive mere end 180cm. Man har dog lov at håbe!

 

 

2 kommentarer til “Lillebror fire måneder”

  1. Hej Maria 🙂
    Har du lyst til at dele ud af oplevelsen med fest på mmoks? Vi overvejer at holde 1 års fødselsdag dernede. Hvad fik I at spise? Var det børnevenligt mad/sted? Her tænker jeg også på pusleplads. Og fik I restauranten for jer selv?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *