Spiloppen og lillebror  Mulatbørn
Det kommer altid bag på mig, når endnu en måned er gået, og mine to små krudtugler; spiloppen og lillebror, er blevet en måned ældre. Der sker utrolig meget med begge børn for tiden. Spiloppen er begyndt i børnehave, hvilket er en smule hårdt for hele familien. Det tager på nattesøvnen og det generelle overskud. Men vi holder ud og ved, at det nok skal blive godt igen. Flere af jer har spurgt ind til netop dette emne, og jeg tænker, at jeg nok snart skal skrive lidt om børnehave indkøringen herinde snart.

Fremtids drømme

Lillebror stor trives stadigvæk, og jeg suger hvert et øjeblik til mig, hvor han er lille og bitte. Han er dog så småt begyndt at udforske verdenen omkring ham mere og mere; Tager alt i munden han kan få fingrene i, møver sig frem på gulvet hvis det er glidbart og følger alle i rummet med øjenene. Generelt så fylder han også bare meget mere rent fysisk, og vi drømmer stadig mere og mere om et større hjem. Måske endda lidt væk fra byen. Hvem skulle tro, at jeg skulle komme på sådanne tanker!?

Læs også: Lillebror to måneder, Lillebror tre måneder og Lillebror fire måneder

Egentlig drømmer jeg bare utrolig meget for tiden. Nok fordi begge børn, sådan helt overordnet set, trives rigtig godt, så overskuddet til at tænke frem i tiden, er pludselig en realitet. I forhold til et par måneder siden, hvor vores nye familiekonstellation stadig var ny – bestående af fire medlemmer.

Søskende  Børn i Odense

En familie på fire eller fem

Jeg har virkelig været sikker på, at jeg ikke skulle have flere børn, men pludselig kan jeg ikke helt forene mig med tanken om, at lillebror måske er den sidste. Så måske om nogle år. Når jeg har færdig gjort min uddannelse og smagt på arbejdslivet, så kunne jeg måske godt have lyst til, at være gravid igen. Dog kun måske. For jeg savner virkelig også at rejse, og to-som-heden sammen med B, og fordybe mig i studie eller arbejde, så jeg er slet ikke sikker på noget. Overhovedet, men bliver man nogensinde det her i livet!?

Hvornår tog i beslutningen om, at i ikke skulle have flere børn?

Jeg synes det er så svært, og måske bliver jeg aldrig helt klar til, at sige farvel til livet med små babyer, amning og barnevognsture, selvom jeg også drømmer om andre tider uden små børn.

 

Følg mig rundt

Få madplaner i indbakken!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt madplaner hver uge.
Madplanerne er kun i nyhedsbrevet.

Tak for tilmeldingen. Husk at tjekke din mail og bekræfte tilmeldingen :-)